Důchodce z Vysočiny drtí každého, kdo se mu postaví do cesty. A jeho neomezená moc zasahuje od Ukrajiny přes Rusko do USA! Proč si proboha tak zasedl na pražskou kavárnu "rádobydemokratů"?

 

Má větší moc než Trump, Putin či Erdogan?

Začalo to Savčenkovou. Putin ji zabásl. Pražská kavárna bojovala jak o život. Díky nadpozemské nadlidské síle pražských demokratů v čele s knížetem Schwarzenbergem se jim ji podařilo osvobodit. Co čert nechtěl, Zeman si to nenechal líbit a sotva vylezla z ruského kriminálu, dostala metály od pražské kavárny rádobydemokratů ze spodní části podolku amerického a vezla si je v kufrech jak děda ze sedmého kolena duchovního Hermana,  už seděla v kriminále ukrajinském.

"špatnej" kůň

Prý naděje, co do ní vkládal rádobydemokratický svět, zklamala. A vzplanuté nadšení pro bájnou Savčenkovou uhaslo.

 

 I našla si pražská kavárna jinou oběť Zemanových choutek: Pussy Riot

 

V listopadu 2014 řekla Tolokonnikovová v rozhovoru pro britský list The Guardian na adresu českého prezidenta Zemana, že se podle ní chová jako „typický patriarchální hlupák“.

15.12.2018  Evropský soud: Rusko musí odškodnit členky Pussy Riot

 

charakterní děvčata obdivovala celá pražská kavárna a západní svět

Ale na úžasnou a ctihodnou skupinu Pussy Riot si opět zasedl ten nenávistný, kontrarevoluční Putin, který rozvrací všechny státy světa (samozřejmě ty lepší, západní), vykukuje z každého WC a BIS čučkař Koudelka ho viděl vylézat z kanálu před ministerstvem vnitra Hamáčka.

A Česká televize vysílá přes Newsroom 24 Rosího drastické scény, jak se chudinka Tolokonnikovová dostala i do spárů nenávistného dědka z Vysočiny, ona, úctyhodná žena západního střihu do strašných spárů ruského švába, a kterého zvrácená, extremistická část národa dosadila na Pražský Hrad. Kyjem ho, kyjem ho dle pohádky řve Rosí a Frydrichová k rozvášněné pražské kavárně z úžasné, pravdomluvné České televize.  A petice stíhá petici, že ten nenávistný musí z Pražského Hradu zmizet a být vyšetřován.

A mstivý dědek z Vysočiny řachnul do stolu: nepozvete mě do Bílého domu? Bude mě pražská kavárna urážet?  Budete mě drahouškové Drahošové, Kalouskové, Hilšerové urážet? Budou na mě Láskové psát udání? A pak začalo rodeo.

Nejdříve se pomstil lásce knížete Schwarzenberga Nikulšinové: Moskevská policie zatkla členku ruské protestní skupiny Pussy Riot Veroniku Nikulšinovou a dalších šest lidí. S odvoláním na ruského právníka a lidskoprávního aktivistu Jevgenije Jenikejeva o tom ve čtvrtek informovala agentura AP. Chudinka zatčená bude zřejmě čelit obvinění z držení drog. A lidskoprávníci šílí. To ten Putin...

 

A pak další bomba

 Americká smetánka pláče. Newyorský soud poslal na nejméně čtyři roky do vězení Annu Sorokinovou, která podvedla banky, hotely i přátele, když se vydávala za bohatou dědičku. V jedné chvíli své "kariéry" se pokusila získat od banky půjčku 22 milionů dolarů na financování soukromého klubu, který hodlala otevřít na Manhattanu.  

Sorokinová u soudu protáčela se smíchem panenky: jsou ještě blbější, než Rusové
Podle prokuratury Sorokinová okradla lidi o 275 000 dolarů (6,3 milionu korun). Vyvolávala v bohatých důvěru tím, že sama předstírala, že je dědičkou impéria o hodnotě 67 milionů dolarů. Zanechávala za sebou neplacené účty v hotelech i letoviscích. Za dovolenou v paláci v marockém Marrákeši po ní zůstalo nezaplacených 62 000 dolarů.

 


Zdroj: https://www.denik.cz/ze_sveta/obelhala-americkou-smetanku-falesna-dedicka-si-odsedi-nejmene-ctyri-roky-20190510.html

Další perličky na závěr

Naděžda Tolokonnikovová obdržela v roce 2014 Cenu Hannah Arendtové za politické myšlení udělovanou zemskou vládou Brém a Nadací Heinricha Bölla a Cenu Václava Havla za kreativní disent, kterou udílí Human Rights Foundation.

 

5.5.2017

Útěk z Ruska
"Drážditel Kremlu", umělec Pavlenskij, dostal ve Francii politický azyl

Pavlenskij si zašil ústa, aby demonstroval svůj protest proti uvěznění členek punkové skupiny Pussy Riot, odsouzených za pobuřující koncert v moskevském kostele. V další konceptuální prezentaci se v Petrohradu objevil nahý a zabalený do ostnatého drátu, aby upozornil na osud lidí žijících v represivním režimu. A tak tento hrdina dostal ve Francii politický azyl. Byl přece bojovník proti Putinovi.

 

16. říjen 2017

Ruský umělec Pjotr Pavlenskij podpálil budovu francouzské centrální banky

Francouzská policie zadržela ruského umělce Pjotra Pavlenského, který v noci na dnešek podpálil budovu francouzské centrální banky na Place de la Bastille. Umělec společně s nejmenovanou ženou podpálil sídlo francouzské centrální banky a současně vyzval k Velké francouzské revoluci, protože podle něj „banky obsadily místo monarchů“.

 

Ruský umělec půjde za zapálení francouzské centrální banky na tři roky do vězení, rozhodl francouzský soud

Rus, co získal azyl ve Francii během pár měsíců za podpálení vrat ruské tajné policie FSB, dostal 3 roky vězení ( s dvouletým odkladem) za podpálení francouzské centrální banky. Petr Pavlenskij podle agentury Interfax v závěrečném slově vyzval francouzské úřady, aby banku Francie přestěhovaly z náměstí Bastily jinam a podpořil také protivládní protesty žlutých vest.

Francouzskou banku Pavlenskij zapálil společně se svou tehdejší družkou Oxanou Šalyginovou, aby tím, jak řekl, zažehl revoluční požár po celém světě.

 

16. ledna 2019

 

Premiérové vystoupení členek slavného ruského sdružení Pussy Riot v Praze Paláci Akropolis. Tyto prostitutky souložicí jako těhotné pro pornofilm v kostele přijme  uvítací výbor: Kalousek, europoslanec Svoboda, Bartošek (oba KDU-ČSL), bývalý komunista dnes europoslanec Štětina a Pospíšil.

Kuře v pochvě - ideál kulturní obce

Kuře v pochvě - boj proti Putinovi. Že nechápete kombinaci? Nevadí, naše demokratická elita ano.

 

Ušlechtilá ruská bojovnice za demokracii, svobodu a lidská práva, jak ji prezentují západní a české sdělovací prostředky, se ostudně „zlila“ a pohádala tak, že ji museli v Barceloně odstranit z letadla. 

Členku skupiny Pussy Riot na turné ve Španělsku, Marii Alechinu museli vyvést z letu do Milána předtím, než letadlo odstartovalo na letišti v Barceloně, informoval Europa Press.
 
Čím to, že mainstream má samé dobré přátele od Porošenka přes Banderovce až k Pentagonu?
 

A držte se pevně: Podle stanice Rádio Svobodná Evropa/Rádio Svoboda poskytlo Švédsko koncem dubna politický azyl dvěma jiným členům Pussy Riot - Lusine Džaňanové a Alexeji Knedljakovskému a jejich dvěma dětem. Švédský soud rozhodnutí odůvodnil tím, že v Rusku „čelí pronásledování a výhrůžkám smrtí“. A než stačil dát "západ evropský" azyl dalšíma dvěma, nejdříve ruský soud Nikulšinovou a následně americký soud odsoudil pronásledovanou podvodnici Sorokinovou s německým občanstvím.

Nevysílá je Putin na západ úmyslně? Nejsou to všichni zaretušovaní Putinovi agenti?

Hvězdy Pussy Riot pobledly.

A pražská kavárna?

a oslíci žebroní

A dál se plazí, dál se plazí...

A budou tvrdit, že mstivý  Miloš Zeman krutě zaútočil: pražská kavárna šílí a asi mu připíše další body obžaloby.

 Ale musíte uznat, že ta pražská kavárna lepšolidí má pech: na co šáhne...

 

P.S. Co to vše propojuje? Anna Sorokinová má německé občanství. Ale mainstream toho hned využil a antiruské nadpisy jsou:

Ruska oblafla smetánku v USA, za mřížemi stráví až 12 let. Plakala jen nad vězeňským oblečením, tvrdí pro...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Koho pak zajímá, že původně Ruska Anna Sorokinová se sice narodila v Rusku v rodině řidiče. Ale když jí bylo 16 let, přestěhovala se s rodinou do Německa...