Vytisknout

Ověřte si prosím, vše lze dohledat. Kdyby se vyhlásila soutěž "největší politický šmejd", pravděpodobně by zvítězila eurokomisařka Jourová. A v jejím postoji se zrcadlí většinový postoj ANO v čele s Babišem.

 

Na září opět ANO navrhuje jako eurokomisařku Jourovou! Než půjdete k volit, čtěte:

 

Všichni kradnů, zvolal nový subjekt ANO v čele s Babišem a vyhrál volby. Vraťme se však zpět.

Začala se zabývat rozvojem židovské čtvrti. Pak pracovala jako náměstek pro místní rozvoj. Pro údajnou neschopnost ji Jiří Paroubek vyhodil. Následně prapodivné čachry kolem zámku Budišov ji přivedly do vězení. Protože se vinu nepodařilo prokázat, byla po měsíci propuštěna. Pak začala vyprávět srdceryvný příběh, jak se chtěla udusit pomocí sáčku na hlavě. Z podprsenky si udělala oprátku na krk. Už nikdy více, plkala a žádala 8,5 miliónu odškodné. Soud ji nakonec přiřkl za 33 dní ušlý zisk 2,7 milionu korun. A u soudu musela přiznat, kolik rady s dotacemi obnáší. Jourová měla připravenu smlouvu, že bude mít plat minimálně 450 eur denně.

 

Takže její plat poradce dotací měl být...

450 eur = 11 605 Kč denně.

Trádadá?

Umět podojit daně obyčejných lidí je umění.

Pravda, myslela nadnárodně.

 

 Celoevropský tunel - dotace

 Ta cifra nebyla napsána proto, aby evokovala závist, ale pro obludnost systému Dotace EU.  Kdyby se totiž jednalo o pár lidí, tak čert vem pár stovek milionů. (z cca 700 miliard) Jenomže poradenstvím se dnes již zabývá stovky a někteří dokonce se vším všudy odhadují, že se zabývá tisíce firmiček, bank, státních zaměstnanců, prodejců a reklamních subjektů. A o tyto peníze jde! Ty jsou totiž „zatím“ neevidované, nedohledatelné a vysoce lukrativní. A mnozí tvrdí, že se může jednat řádově o desítky, ale možná až o 200 miliard. Stačí se podívat na nabídky poradců a firem, kteří na dotacích parazitují. Jsou jich tisíce.

  Další komedie: kariéru začala v Praze, kde začala Věra Jourová pracovat na ministerstvu a řídila evropské fondy. "To bylo v době, kdy se z nich prý  ještě nekradlo a kdy jsme vyčerpali všechny peníze, které Brusel republice nabídl," říká Věra Jourová. (Pak se všechny kauzy začaly provalovat, ale Jourová už byla jinde) Paradoxně to bylo právě její působení na ministerstvu, kvůli němuž byla nepravomocně stíhána. Podobnou práci v roli konzultantky pak dělala v Rumunsku, Srbsku, Černé Hoře, Rusku a Bělorusku, Moldávii a Gruzii – do všech těchto zemí Evropská unie posílá rozvojové peníze.

 

Ale Babiš huláká: všichni kradnů, my makáme. Jourová také. Vystudovala Teorii kultury.

Z podprsenky si Jourová udělala oprátku na krk. Už nikdy více. Sama to říkala. A nikdy by prý dceru neohrozila. Žádala pouze klid a pochopení.  Ta samá Jourová tvrdila, že není feministka a genderová zvrácenost se jí netýká. Také byla  „konzervativní“ k zvrhlým pochodům Prague Pride – HIV nepozitivní…

 

Pak se stal zázrak.

 Dala se na politiku. 2003 - 2006 členkou ČSSD.  Pak byla zatčena. Již nikdy více. Lhala. Jako vždy. Od roku 2006 se věnuje poradenské činnosti v oblasti eurodotací. Jako vystudovaná Teoretička kultury! Pochopila sílu platu 500 000 měsíčně. A v roce 2012 zázračně vystudovala právnickou fakultu. Ve 47 letech. Jako členka Evropské demokratické strany, kde kandidovala za KDU-ČSL. Vlastně vystudovala... V akademickém roce 2011/2012 absolvovala obor právo na Karlově univerzitě. Měsíční kurz? Rychlejší než rychlokurz plzeňský?  Nelze dohledat, pouze ta "Karlova univerzita" zní!

Sebevražda v pytlíku na podprsence byla zapomenuta.

Přestala myslet na sebevraždu.

Přestala myslet na bezpečí dcery.

Vyměnila 500 000 Kč v poradenství dotací za 500 000 v Bruselu.

Začala myslet genderově.

Začala myslet i HIV – pozitivně.

 Byla dosazena Babišem jako ochránkyně občana českého.

 

Rok 2012 - 2015

Vzpomínáte, s  čím šla Jourová do Bruselu?

Svoboda slova, ne multikulturalismu, ANO, bude líp, budu se za vás, milí čeští spoluobčané bít jako lev. Argument, že jsem žena, nemám ráda. Jsem proti rovnosti pohlaví. Nepřipustím cenzuru.

 

 Rok 2016

změna názoru - porfolio gender - rovnost pohlaví - plat půl mega, důchod přes 100 000 měsíčně.

Eurokomisařka Věra Jourová vedla na amsterodamském průvodu gayů a leseb EuroPride desítky evropských úředníků. Bylo to poprvé na vrcholné akci tohoto druhu, co měla mít Evropská komise své zastoupení. Nejvíc mi podráží nohy, že jdou věci pomalu, moje agenda navíc nemá v Česku dobrou odezvu, třeba rovnost žen a mužů, říká eurokomisařka Věra Jourová. Žádá cenzuru sociálních sítí a tvrdé tresty. Žádá na cenzuru úřad.  Nyní jsem eurokomisařka a kopu za Brusel, Česká republika je mi ukradená. Dvojí kvalita potravin? Řve, jak nás ochrání, ale hlasuje jinak. Musí šlapat za Brusel, neb myslí bruselsky.

 

Je rok 2019: premiér Babiš navrhuje svoji čestnou a skvělou makající ženu Jourovou na další období do funkce komisařky. Myslí prý tím na důchodce.

 

 Dělá z nás idioty?

 

Čau lidi

 Volám všechny důchodce v České republice! Jo, tady Babiš. Jsem jeden z vás, ale to už přece víte. Tak snad si můžem teď říct něco jen tady mezi sebou. Tohle, co teď píšu, je jen pro nás přes šedesát. Pro nás, co už máme vnoučata. Co máme životní zkušenost. A co se nenecháme jen tak oblbnout. Víme své.

 

Ano, víme své: a "čestná Jourová" jde příkladem!

 

--------------------------------------------------------------------

 

Zde důkaz, jak se dojí dotace - z tisíců namátkou

Stačí kliknout na internet a hned naskakuje obrovské množství nabídek, konsultantů, poradců jak snadno a rychle k dotacím dojdete. A že to nedělají z lásky asi netřeba dodávat. Ministryně Jourová a její plat přiznaný u soudu to dokládá:

www.europroject.cz

Dotace z EU snadno a rychle. ... jak dosáhnout svého cíle díky dotacím pro podnikatele i pro veřejný ... stepankova@evropske-fondy.eu web: www.europroject.cz

www.penize.cz/18390-jak-ziskat-dotaci-z-fondu-eu

Jak získat dotaci z fondů EU? Jak ... členských států Evropské unie s cílem zvýšení ... a získání dotace pro výrobu baget a toustů pro ...

www.edotace.cz

eDotace.cz jsou specializovaným portálem na dotace, dotační programy a dotační poradenství. Informace ze světa finančních podpor a dotací.

www.dotace.org

Dotace z EU 2007 - 2013 EKONOMIKA HÝBE TRHEM A MY HÝBEME EKONOMIKOU. Jsme poradenská společnost plně připravená na Vaše požadavky s cílem poskytnout Vám ...

financechytre.cz/evropske-dotace-pro-podnikatele

Díky tomu, že je Česká republika v Evropské unii mohou čeští podnikatele získat další dotace na začátek i rozvoj podnikán ... Jak získat evropské dotace.

www.mesec.cz/clanky/jak-ziskat-evropske-penize

Jak získat evropské peníze. Česká republika může v prvních třech letech po vstupu do Evropské unie získat více než 2,5 miliardy € finanční podpory.

strategie.e15.cz/.../jak-ziskat-certifikace-iso-a-dotace-z-evropske...

SUSS Consulting shání polygrafické dotace s 98% úspěšností. Novějším a zatím méně rozšířeným trendem je získat na činnost firmy dotace z fondů EU ...

www.finance.cz/zpravy/finance/158741-jak-ziskat-dotaci-z-evropske...

Téma týdne: Dotace z EU od A do Z. Předtím než o dotaci z Evropské unie vůbec začnete uvažovat, je dobré znát určitá základní pravidla o jejich ...

www.agrodotace.cz

Prvním typem dotací jsou dotace z Evropské unie. Dotační programy jsou aktuálně platné pro období 2007 až 2013. ... Jak získat zemědělské dotace.

granty-dotace.cz/chci-dotaci-jak-na-to

Jak na dotaci z fondů EU? DOTACE PRAHA. Energie; Ekologie; Nákup strojů a technologi ... DOTACE MIMO PRAHU. Energie; Ekologie; Nákup strojů a technologi ...