Ti a sta dalších je často blokováno na Facebooku. A je čas začít odhalovat ty, kteří se na tom ANONYMNĚ ZATÍM podílejí. A hledat pravého viníka, který sedí v blízkosti ministerstva vnitra ČSSD dnes kočírovaného Hamáčkem.

 

Než se pustíme do vyvracení lží (a materiálu za pár dní máme mraky jako důkazů), hned musím razantně poukázat na podvody, jakým způsobem likvidují protivníky, aniž by se jich Hamáček, předtím Chovanec zastali.

Sem chodí fanatický anonymní příznivec Sobotky, potažmo ČSSD pod různými přezdívkami Vlastimil Nowak, dříve Opus. Pokud se nepíše kladně o jeho milovaných, najde si nějakou větu či číslo, začne ho ohýbat tak, aby vyznělo k prospěchu ČSSD a dehonestatci autora. (Se stejným se setkal Václav Klaus j. a další). Následně začne kopírovat půl věty vytržené z kontextu, naprosto zpochybní autora, protože málokdo si dá práci dohledat, zda citace trolla anonyma z ČSSD Vlastimila Nowaka je autentická.

Tím naprosto odkloní smysl textu a rychločtenáři mají věřit, ža autor je lhář, či podvodník.

(Ve stylu "zloděj křičí chyťte zloděje")

Takže tohoto anonymního podvodníka a trolla vyhazují ze všech soukromých webů, které nejsou nikým dotovány a nemají možnost se jinak bránit.

 

A čeho jsem si všiml?

Už třikrát jsem Opuse alias anonymaVlastimila Nowaka vyrazil a už potřetí mi byl zablokován účet na facebooku pod vlastním jménem. Náhoda? Naposledy před chvílí, kdy jsem mu smazal urážky a podvodné ohýbání textu opakovaně kopírované bez kontextu.

A po smazání mi bylo oznámeno, že můj text na facebooku je sexisticky nenávistný...???

Vzhledem k tomu, že to bylo cca deset minut po smazání a čas facebooku se shodoval, ještě jednou: náhoda potřetí?

Tito lidé trollují z několika počítačů, mění IP-Address, a provokují všude, kdy následně jsou všude blokováni. A tak se mstí: podívejte se, že facebook nemohl nic závadného najít. Není to tam. Pouze relativně slušná diskuze.

Diskuze

 

 

A toto je onen sexisticky ??? nenávistný ??? text - má odpověď?

Nevím, zda Vlastimil Nowak alisat Opus může být onen Lelek, třeba si Nowak zadá mé jméno a jakýkoliv příspěvek napadne. Stejně tak Klausovi a dalším. Prostě je tragikomedií, když se dá napadnout cokoliv, když sprosté urážky lepšolidí tam stále jsou. Nebo jsme pouze my hloupí, že jsme slušní a tuto prasárnu neděláme v diskuzním nadnárodním systému? Když smaže příspěvek, budiž, ale BEZDÚVODNÁ BLOKACE viz výše? Kde je ten sexismus? Kde je v příspěvku extremismus? Je to pouze doložení faktů o Rusku? 

 

Vážně se dá ztotožnit osobní urážky mé osoby a dalších autorů, vytržené věty z kontextu následně smazané zde a z názorové diskuze na facebooku?

Majitele facebooku nikdo neurážel, natož aby ho z něčeho obvinil!

 

A hlavně: dá se vystopovat autor těchto anonymních udání z IP Adress?

 

Není čas jim vracet tím samým?

A takto funguje dnes Facebook pod gescí Hamáčka, který to ovlivnit může. Je to česká sekce!

 

A nyní budou příspěvky slíbené z cest a důkazů je víc, než "kavárna lepšolidí unese"!