Vytisknout
Kdysi to bývávalo jasný – média jednoduše posluhovala těm, kdo je platil. Vznikem těch veřejnoprávních ale nastal chaos. Jen retardovaný divák - posluchač může dnes tvrdit, že snad slouží plátcům koncesionářských poplatků...
 

Veřejnoprávní média, jejichž vznik provázely vznešené citáty plné ušlechtilých ideálů, se alespoň tedy v České republice zvrhla v propagandu, sloužící kdo ví čemu, jen rozhodně nikoliv koncesionářům, které veřejnoprávní aktivisté používají jen jako pohádkového oslíka – otřes, se!

Ale už dost teoretizování!

V titulku se tentokrát objevil Radiožurnál, neboť mě v pondělí, mezi sedmou a osmou, zvláštně otravně – každých patnáct minut, zahlcoval údajně těžkým malérem kancléře Mynáře který prý kdysi lobboval u bývalého ministra spravedlnosti za svého podřízeného.

O téhle záležitosti prakticky nic nevím, jen ale vůbec nechápu proč je něco takového servírováno jako světová senzace!

Bývalý ministr Pelikán si po cca dvou letech, najednou vzpomněl na příhodu „z dětství“, a v Radiožurnálu se z toho teď najednou můžou zvencnout!

Tedy rozuměl bych, kdyby tihle redaktoři, nejenom z Radiožurnálu, byli naprosto paf třeba z vyjádření předsedy US Rychetského, který se veřejně zastyděl za některé verdikty kolegů – soudců Ústavního soudu ČR... a probírali tenhle malér klidně týdny

Jenže, zrovna tenhle obrovitý skandál ve veřejnoprávních médiích vyprchal v řádu hodin, zatímco prkotina – bublina o lobbujícím kancléři, který byl stejně odmítnut, je pro tyhle veřejnoprávní komiky naprosto neodolatelná!

Nejspíše si namlouvají, že jim to topení Mynáře na lžíci vody, pomůže v jejich neutuchajícím, permanentní boji proti prezidentovi ČR!

 

josefhavranek.blog.idnes.cz