Neuvěřitelné, co Hamáček v poslední extázi jako ministr vnitra provádí. Alexej Čepička, český a československý politik Komunistické strany Československa, zeť Klementa Gottwalda by zářil, jaké dědice zde v národní frontě zanechal. A špinavá ČSSD pod tlakem dělá chyby nejhrubšího zrna: odhaluje své zákulisní čachry a politické machinace.

 

Jsou ještě voliči, co se nestydí tuto spodinu volit? A připomeňme, že mají pod palcem RRTV a veřejnoprávní hnus! Jak dlouho ještě bude Babiš ustupovat? Jak dlouho bude vydírán?

 

Pro sociální demokracii by bylo nepřijatelné zvolení kandidáta hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) Michala Semína do Rady ČTK hlasy hnutí ANO. Předseda ČSSD Jan Hamáček řekl, že pokud by si koaliční partneři nemohli věřit v takto zásadních hlasováních, nemělo by smysl ve vládní spolupráci pokračovat. Proti volbě činovníka spolku Akce D.O.S.T Semína se minulý týden postavila například Federace židovských obcí. Semín podle ní vystupuje antijudaisticky a dohled nad veřejnoprávní tiskovou agenturou by neměl být svěřován lidem s fundamentalistickým viděním světa.

Vážně podléháme Izraeli, že pár jedinců hlásící se k židovské komunitě řídí opratě celého státu včetně médií?

 

Fakta - důkaz

V 10 Židovských obcích v ČR je registrováno cca 3 000 členů, v ostatních židovských spolcích cca 2 000 dalších. Odhaduje se, že v ČR dnes žije 15 – 20 000 Židů, avšak většina z nich není registrována.

Přesto tato totální minorita útočí na českou vládu, na restituce, vyhrožuje a kádruje.

Kdo vlastně řídí Českou republiku? Odkopávají se!

 

 Předešlé

Babiše stihl trest za reinkarnaci kolaborantů z ČSSD: měl koalovat s SPD