Pak posílali lidi do koncentráků. Nejen Židy. I lidi za odlišný názor. Za ne-nacistický názor. Za pravdu. V roce 2019 chce člen ODS podříznout prezidenta jak svini. A co se děje? Veřejnoprávní média mlčí jako hrob.

Porovnejte prosím provinění britské a jak pracuje Česká policie. (Část policie. Ta politická). Protože většina slušných policistů je z toho také zoufalá. Kdo ji kryje a ve skutečnosti vede?

 

 A co Hamáček? A co ČSSD?

Zde se vše obchází mlčením,

prý podříznout prezidenta republiky je pouhá "lapálie",

stejně už není mlád.

Toto dle Hamáčka odporné není, protože prezident je skutečně na podříznutí?

A to není vše, sám Hamáček nabádá, sám Hamáček vybízí policii a poštvává lidi, sám Hamáček toleruje na svém Twitteru výpady proti Okamurovi.

A to přesto, že se nakonec zjistí, že Okamura měl pravdu, že onen pachatel skutečně není Eskymák, že skutečně byl propuštěn z německého vězení a oznámil to i soudce. Ale Hamáček se Okamurovi neomluví, Hamáček nepronásleduje ty, kteří útočí na Okamuru. Oni to smí, dokonce mohou podříznout prezidenta Zemana. Pouze pronásleduje ty druhé a jako ministr vnitra "nestranně" útočí na jednu stranu jako Česká televize.

Co tam Hamáček ještě dělá?

 

Má Hamáček vyhrožovat pouze jednomu názorovému proudu?

 

Neměla by policie už říci obvinění na potencionálního vraha prezidenta Zemana, když zde reaguje hned?

A neměl by jít Hamáček příkladem?

 

Jak je možné, že tady může beztrestně jedna skupina řádit jako gestapo v roce 1939, zatímco druhá je pronásledována za každou prkotinu, navíc, když každý týden dělá provokace skupina ve veřejnoprávní České televizi?

Kdo nad touto policejní složkou, pronásledující pouze jednu skupinu drží ochranný štít beztrestnosti?

 

 

 A další: podle Zavorala postupovala redaktorka zcela v souladu s běžnými standardy práce ČRo. Redaktorka Českého rozhlasu Zdeňka Trachtová má prý za úkol provokovat a navážet se do Okamury, což je prý zadání ČRo a asi všech veřejnoprávních médií. "Informaci, že šlo o afrického imigranta propuštěného z výkonu trestu v Drážďanech, uvedl na svém facebookovém profilu i místopředseda Poslanecké sněmovny PČR Tomio Okamura. Proto jsme požádali naši zpravodajku ve sněmovně, zda by jí mohl tato zjištění potvrdit a uvést zdroje, ze kterých čerpal. Jak provokativně mluví s Okamurou a jak ho uráží víme všichni. Psychologie je stále stejná. Vytočit a pak udat.

A další provokace Českého rozhlasu, kdy policisty může vidět každý zločinec a doma vyhledat, zatímco skutečného zločince co se přiznal, veřejnoprávní médium zakrývá. A Hamáček pronásleduje ty, kteří jsou rozzuření, místo ochrany policie, která nás skutečně ochraňuje. Teda, ta slušná většina, která za nás nasazuje životy a jí, narozdíl od politruků VB skutečný dík!

 

 

Hamáček mlčí! Asi Eskymák!

 

Hamáček slušné policisty nechrání, političtí pracují v utajení! A zločince dokonce vidět nesmíme!

Jak je možné, že policie toleruje neuvěřitelné urážky prezidenta republiky, jeho zabití, drsné útoky na Okamuru a SPD dokonce na osobním Twitteru ministra vnitra za ČSSD Hamáčka a dokonce Hamáček se tomu vysmívá a posílá policii na politické soupeře?

Jsou to další a další důkazy, že běsnění rozpoutává Hamáčkovo komando a už se s tím ani neskrývá. ČSSD jde o život a tak padají hlavy. I nevinné!