Vytisknout

Je čas napsat pravdu a svléknout aktéry do naha! Že k tomu zneužili  naivní veřejnost. Že zmanipulovali veřejnost. Že je to megapodovod jako prodej Karlštejna. A řešit, zda a kdo za jaké peníze tuto akci udělal je bezpředmětné. Sami přiznali, že vybrali přes pět miliónů, takže zaplacení byli. Jinak by to platili umělci ze svého v čele s Klusem. Svěrákem. A dalšími.

 

Zde je jeden z tisíců důkazů charakteru kulturní fronty!

Elektronická stopa skutečných dotačních podvodů, kdy jakoby Hrušínský pomáhá straně a dostane miliony, lze snadno dohledat. Za pomoc ODS: 80 milionů. Za pomoc Drahošovi: další miliony. A pan Hrušínský - normalizační herec z doby komunistické a protekční spratek hlásá něco o antikomunismu a poctivosti?

To zneužití je myšleno jinak: v normálních volbách je Babiš nepřítelem slušné, pravicové, tržní politiky. Ale jestli na náměstí zve spodina tyjící z dotací jako Hrušínský, jako výběrčí peněz Klus přes OSA, kdy je okrádán každý, kdo koupí CD, nahraje sám sebe a zaplatí za to Klusovi, tak ať se na mě nikdo nezlobí, ale je to zločin zneužití davu!

Chcete důkazy? Za prvé zde jsou "sponzoři". Proč, když to údajně bylo spontánní? Zde jsou sponzoři přímo stažení z internetu.

Marketing "Milion chvilek": kdo platí megapodvod v zájmu Bruselu, kdo platí vymývání mozků na školách?

 

A hlavně jeden z příkladů dokazující vše: nenávistný Hrušínský, který se rve o dotace jako celá kulturní fronta! Přitom navek tento nenávistný normalizační herec tvrdí:

„Dotace a granty umění škodí,“ říká Jan Hrušínský

 Hrušínský - dotace škodí

 

Je to lhář! O peníze jde až na prvním místě!

 „Hrušínskému se rekonstruovalo divadlo za 80 milionů.

„Nechci opakovat některé věci předřečníků, nicméně pamětníkům, kteří jsou tu několikáté volební období, připomenu, že když se opravilo tehdejší Studio Jezerka a vlastně se připravilo v tom dnešním rozsahu za částku, tuším v tehdejších cenách kolem 80 milionů korun, a připravil se plošný nájem, na tehdejší dotazy po způsobu kontroly, jak bude  nakládáno se ziskem z těch dalších podnájmů a podobně, bylo řečeno, že pan Hrušínský bude z těch zisků si dotovat své divadlo a nebude se tady ucházet o další dotace,“ pronesl Štěpánek.

 

 A fakta? O toto se rvou! Jako koně! O další dotace!

A další v roce 2018
A další v roce 2018

 

Vážně lže Václav Klaus starší o dotované šaškárně? Nechť dopravní podniky předloží, kdo jim platil faktury za svoz JéZedDé z Čech a Moravy. Nechť prokáží, že lidé si svozy do Prahy objednali sami, že si vše platili sami, že posílení vlaků objednali občané (jak se to dělá u státních drah?) a pak se omluvíme. Zatím je stále silnější podezření, že občané byli zneužiti na mega akci za dotované jízdné někým odněkud.

 

Další otázka

Jak funguje spolupráce Milion chvilek" a OP Erasmus+? Vážně jsou evropské dotace na politické akce? Kdy to policie začne vyšetřovat?

 

A ukažme si na dvou příkladech, proč jsme jednoznačně proti zvrácenému vedení státu a měli bychom být na Letné my, co informace máme: lékárny a hospůdky na vsích. Obé mizí, lékárny ještě rychleji. Takže Babiš zaútočil na hospůdky a lékárny a pak se začnou připravovat dotace, aby se vrátily. A tato operace dotací je dražší, než kdyby to zůstalo po staru. Další, co přerozdělují, kontrolují a hlídají. Já tu slevu nechci zadarmo...

Ale o této sviňárně Letná nebyla, ta bojovala za dotace Hrušínského a kulturní fronty včetně České televize.

Už chápete demonstranti z Letné, jak z vás kulturní fronta v čele s Minářem, politické neziskovky a Česká televize udělala užitečné idioty? Polopaticky: dotace jsou zlo. Bolševické zlo. Ale aby měli nárok pouze politické neziskovky, komedianti a slouhové veřejnoprávní České televize...? Z bláta do louže? Tak to tedy ne.

 

 P.S. A mantra, že volby jsou jednou za čtyři roky a mezi tím nic, je lež. Před pár týdny skončily jedny a příští rok jsou další. A jak ty letošní dopadly? Takže nadále už šaškárnu prohnilých proti prohnilým odmítám komentovat. Pouze je mi líto naivních, co se nechali na Letnou nabulíkovat.