Málokdo tuší, kdo platí Dvořáka za bolševický systém jedné pravdy. Další důkazy o špíně ČSSD: kdo schválil obří odměnu pro Dvořáka? V hlavní režii ČSSD  "Svobodná Evropa". A prapodivný průzkum odhalil skvělou práci (prý) Čt!

 

Pozorně čtěte: přestože už naprostá většina občanů zuří nad propagandou České televize, nad nevyvážeností, nad zvaním hostů jedné pravdy, Dvořák dorazil na RTV s prohlášením, které vše staví na hlavu a za to dostal 2,4 milionu nad rámec svého platu!

 

Toto je autentické ze zprávy a zachovejte klid:

Informace generálního ředitele

Česká televize se umístila naprvní příčce studie AMI Digital Index 2019, která zkoumala důvěryhodnost zpravodajství největších českých televizí, deníků, rádií, webových portálů asociálních sítí. S nejvyšším dosaženým indexem důvěry Česká televize předstihla všech třiadvacet sledovaných médií. Studii realizovala společnost AMI Digital společně sagenturou provýzkum trhu STEM/MARK. Výjimečné postavení České televize potvrdil také nedávno zveřejněný mezinárodní průzkum Reuters Institute. Ze zprávy pod názvem Digital News Report 2019, o stavu a vývoji médií ve 38 zemích světa, vyplynulo, že Česká televize nadále zůstává nejdůvěryhodnějším tuzemským televizním vysílatelem...

To vážně není vtip!

 

Kde a kdo byli ti zkoumaní?

Vážně to byl průzkum lidí v České republice?

 

A nyní, kdo schválil odměnu pro generálního ředitele Dvořáka:

Zápis z 12. jednání Rady České televize ze dne 26. 6. 2019

Přítomni: J. Bednář, L. Beniak,J. Dědič, M. Hauser,J. Kratochvíl,R. Kühn,I. Levá, Z. Šarapatka, D. Váňa, V. Venclík

 

Kdo jsou ti hlavní protagonisté tvrdící, že je Česká televize vyvážená

Předseda J. Bednář s hlavním ideologickým direktem!


  • 1985–1992 Československá redakce BBC, Bush House, Londýn, Velká Británie, redaktor
  • 1992–1993 Kancelář prezidenta Havla, Pražský hrad, tiskový odbor, mluvčí
  • 1994–2002 Rádio Svobodná Evropa v Praze, zahraniční rubrika, redaktor, moderátor
  • 1982–1992 novinářská činnost v exilu - propaganda (BBC, Hlas Ameriky, Svobodná Evropa)
To je fakt průprava na nestrannou ideologii.
A další:
 
Mgr. Jaroslav Dědič: do rady odešel z funkce mluvčí Bohumila Sobotky (ČSSD)
René Kühn: v Ostravě dělal kampaně pro ČSSD
Zdeněk Šarapatka: je politickým komentátorem deníku Forum 24...
 
Pro maximální výši odměny zvedlo ruku devět přítomných členů. Radní Michael Hauser (zvolen 133 hlasy, takže má velkou důvěru) byl proti, navrhoval snížit odměnu o polovinu, ale jeho návrh neprošel.
 
 Takže dlouhoprsťáci z ČSSD mají hlavní slovo a jsou zaháčkovaní v RRTV, kdy odpálí každou stížnost na Českou televizi, dlouhoprsťáci z ČSSD jsou zaháčkovaní v RTV, kdy si mohou dávat peníze za loajalitu...
 
Mimochodem ČSSD je i garantem šmírování proti občanům na internetu, pronásledování, udávání a vyhrožování, kdy Jakub Janda - gay od tyče  je spolugarantem Hamáčka za Evropské hodnoty!
 
Už chápete, proč si nemůže ČSSD dovolit odejít z vlády, proč nemůže připustit výměnu za SPD, už chápete, v jakém duchu se nesou přenosy zpráv a spolupráce s "Milionem chvilek" a proč si může Čt dovolit začerňovat smlouvy, aniž by byl generální Dvořák vykopnut?
 
Ano, to jsou ty zákulisní čachry pidistraničky ČSSD: je čas, aby ta špína vytekla.
 
ČSSD (zatím) zákulisně ovládá vše a je propojena s Člověkem v tísni, naklonovanými weby a můžete si dohledat propojení další. Až stoka vyteče, to bude slizu a zápachu!