A ticho po pěšině, RTV dokonce za propagandu a la Goebbels napsala prémii Dvořákovi 2,4 milionu Kč a youtubeři budou kontrolovat babičky a dědečky, aby neuhli ze správné, ideologické cesty. (Nikoliv, že by je chránili před prodejci hrnců a úžasných dek, jak se mylně domnívá Soukup z Barrandova, ale aby je chránili před nesprávnými myšlenkami o Evropské unii, na což dohlíží hlavní ideolog Jourová)

 

Jaký zisk má Česká televize z napojení na Deník N, slovenský Denník N a jeho nepřetržitou (či častou) propagaci tothoto divného ideologického média?

Propagandistické řetězce, aby lidé správně pochopili tu správnou ideologii mají svůj řád: ač jiné názvy, struktura se neliší. Ale nemá cenu psát tisíce slov a mlátit prázdnou trávu. Raději ukážeme svodky jako důkazy a snad i naprosto neinformovaný čtenář pochopí, jakého si z něj dělá mainstream užitečného idiota. Kdo nejde s námi, jde proti nám, říkali soudruzi a proevropská, probruselská kavárna se tohoto hesla drží jak klíště.

 

DŮKAZY (DALŠÍ)

 

 

A zaměření Deníku N a Denníku N? Posuďte prosím sami...

 


A jenom (vždy) náhodou jsou v tomto řetězci zapojeny "Aktuálně.cz, FORUM 24, Evropské hodnoty Jakuba Jandy od tyče, Člověk v tísni, Sorosova nadace a...

Můžete si dohledat sami.

A hlavně: může někdo tuto propracovanou tabulku "z internetu" zpochybnit?

Přes prázdniny a dovolené si můžete s tajenkou, jak mediální řetězce propagandy působí a jak se ideologické zprávy přenášejí hrát sami. Přesně pro tuto špínu byly vyraženy z Maďarska, z Ruska, proto zuří Trump, Salvini, proto je problém z Brexitem, a ač se zdá, že je to "špecifikum" České republiky, je to napříč celou Evropou, kde útočí na Le Penovou, na Afd v Německu a zatímco o sobě tato média tvrdí, že jsou čistá a vlastně lilium, zatímco my jsme ti špatní, opak je pravdou. Důkazů o propojení je stále víc, proto nás Jourová kriminalizuje a pokud se jí Babiš nezbaví, bude to jeho konec.

Není tou silnou postavou, ale tváří špinavé, protičeské propagandy. A Babiš na Jourovou dojede.