V Parlamentu je zaparkováno několikeré schválení výročních zpráv o České televizi, kdy stači dvě a generální ředitel letí...

 

Babiš už v únoru vyzval poslance ANO, aby se ke komunistům a SPD nepřipojovali a schválení výročních zpráv naopak podpořili. Jenomže dnes není únor a je jasné, že prezident Zeman, na kterého se extremistická Česká televize (stejně jako na Babiše) stále více zaměřuje, zatímco sprosté výpady "té správné proevropské strany" odbyde jednou půl větou, asi bude žádat od premiéra víc. A premiér Babiš tentokrát může kývnout.

Ze ztížností, kterých je na Českou televizi tisíce a RRTV je stále více utajuje stejně tak jako finanční hospodaření, které dokonce začerňuje a vysmívá se tím celému národu je to nanejvýš pravděpodobné.

Česká televize byla svobodná naposledy v roce 2000, než ji obsadil násilně spacákový terorista Ruml a od té doby jede cenzura a sluchátkové napovídání mluvících redaktorských hlav na "200%"! Od té doby zde funguje jeden názorový proud, zatímco ostatní byli vymeteni, nebo je "náhodně" pozvou a nepustí ke slovu. Stejně jako to bylo za komunistické vlády jedné strany!

 

 Pravomoc odvolat celou Radu ČT: „Poslanecká sněmovna může Radu odvolat, neplní-li Rada opakovaně své povinnosti stanovené tímto zákonem, nebo pokud Poslanecká sněmovna dvakrát po sobě neschválí Výroční zprávu o činnosti České televize nebo Výroční zprávu o hospodaření České televize,“ píše se v zákoně.

 

 Je jasné, že si kavárna nárokuje mít pod kontrolou vše a nad tím bdí skoromajitel Václav Moravec za udatného sekundování generálního Dvořáka.

A jekot a vřískot kulturní fronty s kavárnou lepšolidí, které živíme přes dotace z našich daní stejně jako neziskové organizace potvrzují správnost zaměření. Česká televize nepatří lidu České republiky, ale 5% extremistů, kteří s národem manipulují.

Zvládne to prezident Zeman?