Odhalil ministr Staněk další penězovod ČSSD z kultury a památek "alias doktor Rath", že musel letět po zveřejnění na hodinu z ministerské funkce? Je zajímavé, že mainstreamoví akreditovaní novináři se na toto téma odmítají ptát!

 

Jinak strašné, strašné, strašné. Úleva, jak vypadal vyprázdněný Hamáček po odchodu z Pražského Hradu je nehoden předsedy jakékoliv politické strany. Ještě jednou strašné, strašné, strašné. Pro občany České republiky. Toto pokakánkové nám vládne.

 

Hamáček předčil už i Bohuslava Sobotku a to že bylo...

Hamáček s komediální partou kolem něj připomíná ratlíky, co zalezou do boudy a štěkají, štěkají a štěkají, někdy zákeřně kousnou ze zálohy, ale prapodivná propojení jim nedovolí opustit boudu. Zkusil to doktor Rath a jak dopadl.

Je jasně vidět, že totální, morální vítěz je (stále ještě ministr) Staněk, zatímco penězovodů, státních zástupců a policie se drží jak klíště strana ČSSD a úleva, jako kdyby si Hamáček ukákl do trenýrek po odchodu z Pražského Hradu je nehodná skutečného muže. Zda je to strašný strach z budoucího vyšetřování, či hrůza ze ztráty křesílek a odchodu do civilu? Těžko říct, ale vězte:

Největší slaboši se vždy nejvíce mstí, udávají a práskají. Ještě není všem dnům konec! Budiž Piráti zářným vzorem...