Kam až ministerstvo vnitra dotáhne extremismus proti českému národu pod ministrem Hamáčkem ? Vážně stačí oznámit kriminálníkovi, že zapuzuje Čínu a je z něj lilium? Neměl by Hamáček místo trapného a ostudného škemrání o vládní křesílka předstoupit před národ a oznámit, co za lidi sem přitáhl přes politický azyl? Neměl by být sám zatčen, pokud jsou to skutečně těžcí kriminálníci?

 

České soudy dříve vydání osmi čínských zločinců označily za přípustné!!! A důvod?

Organizovaný gang sídlící v Praze vylákal pod podvodnými záminkami peníze z čínských občanů. Osm Tchajwanců zadržela česká policie loni v lednu na základě mezinárodního zatykače vydaného v Číně. Členové gangu se vydávali za policisty, prokurátory i ostatní představitele čínských státních orgánů. Přes internet kontaktovali Číňanky žijící v Austrálii a přiměli je k převedení celkem 62 milionů korun na své bankovní účty. V České republice pak podali žádost, aby bylo všech osm cizinců propuštěno z vazby.

 

Vydání do Číny potvrdil městský i vrchní soud

O přípustnosti vydání nejprve loni rozhodl pražský městský soud, jeho názor pak před měsícem potvrdil Vrchní soud v Praze. Justice je prý však "blbá" a uvěřila čínským zárukám, že zadrženým mužům nehrozí za podvod nezákonné pronásledování nebo trest smrti. Vydání by ještě musela povolit česká ministryně spravedlnosti.

 

 Toto je další důvod mimo zkorumpované části dotační, kdy se komando z vnitra ve skutečnosti proti národu chová jako teroristický tým, místo aby občany chránilo a přesně to je důvod, proč prezident Zeman jde proti ČSSD a Hamáčkovi. Vážně občanům všechny snesené důvody nestačí? Kolik ještě zločinů na Chovance, Hamáčka, ČSSD a ministerstvo vnitra a zahraničí vyleze, než budou pozatýkáni, pokud vše bude doloženo?

 

(Kompletní zprávu však vydala ČTK, Česká televize a další mainstream, takže to asi nelze zpochybnit)

 

A moje otázky jsou jasné:

  1. Vážně může Hamáček propouštět teroristy a závažné zločince na svobodu a ohrožovat občany České republiky, aniž by byl sám zatčen společně s těmi, kteří se na ohrožení českých občanů podílejí?
  2. Jak souvisí poplach mezi státními zástupci s tímto zločinem po nástupu ministryně Benešové?
  3. Kdy vystoupí prezident Zeman a premiér Babiš a natvrdo oznámí, zda skutečně se onoho zločinu dopustili a proč v tom případě Hamáček ohrožuje občany České republiky?
  4. Lze politickou nenávistí k Rusku a Číně omluvit každý zločin a ohrozit tím české občany?
  5. Jak mohou mít občané České republiky k ministrovi vnitra Hamáčkovi důvěru, že je ochrání?
  6. Není odchod Staňka důkazem, že se odmítl na těchto protičeských aktivitách podílet, zatímco Šmarda je splachovací?

 Doufám, že všichni čeští slušní poslanci budou Hamáčka interpelovat a žádat za tento zločin (pokud se stal - stále možná lze ještě vše vzít zpět jako poplašnou zprávu), aby Hamáček nesl trestně právní a ČSSD politickou odpovědnost!

Austrálie snad oznámila, že jsou nevinní? Ne! Stačí prý, když záruku za osm zločinců (dle justice) dává extremistická (dle selského rozumu) neziskovka Human Rights Watch...

 

A po Hamáčkovi (předseda ČSSD) zůstal na Pražském Hradě jenom strašný zápach.

Komediální útvar ČSSD: budeme tvrdí, z vládních židlí se dobrovolně neodlepíme

Jak si ČSSD zaváže "experty", aby v České televizi byli na správné straně?