Jedinou kandidátkou, kterou bude Česko navrhovat do budoucí Evropské komise, je stávající eurokomisařka Věra Jourová. V pondělí to řekl premiér Andrej Babiš před odletem do Bruselu

Takže extremistická kádrovačka a komunistka tělem a duší Věra Jourová, která byla ve vyšetřovací vazbě za korupci fondů (nebylo nakonec prokázáno) se stane vůdkyní Evropské komunistické internacionály. Máme brečet, nebo se smát?

 

Po dosazení a zvolení komisařkou oznámila, že nic z jejích názorů neplatí, že nyní kope za Brusel, takže se s ním musí ztotožnit a vše, co řekla před zvolením, neplatí. A Babiš ji navrhuje znovu?

 

Vážně si nikdo nepamatuje, s čím šla jako komisařka do Bruselu a jak po zvolení otočila? Vše, co je na hraně velezrady, byť velezrady se může dopustit u nás pouze prezident (dle našich zákonů - velezrádce je ten, kdo jedná výrazně proti zájmům vlastního státu.)

 

Rok 2011 - 2015

Svoboda slova, ne multikulturalismu, ANO, bude líp, budu se za vás, milí čeští spoluobčané bít jako lev. Argument, že jsem žena, nemám ráda. Jsem proti rovnosti pohlaví. Nepřipustím cenzuru.

 

A pak vše pošlapala, začala útočit na svou zem ve službách Bruselu.

Eurokomisařka Věra Jourová vedla na amsterodamském průvodu gayů a leseb EuroPride desítky evropských úředníků. Bylo to poprvé na vrcholné akci tohoto druhu, co měla mít Evropská komise své zastoupení. Nejvíc mi podráží nohy, že jdou věci pomalu, moje agenda navíc nemá v Česku dobrou odezvu, třeba rovnost žen a mužů, říká eurokomisařka Věra Jourová. Žádám cenzuru sociálních sítí a tvrdé tresty. Žádám na cenzuru úřad

 Tragédie všech tragédií je, že jsme přistoupili na přetvářky a lži politických šmejdů! CTHH nepřetržitě provokuje, jejich šílené provokace přebírá Česká televize či třeba Lidové noviny (vytváří Baldy, kteří pak v zatemnění mozku dělají šílené činy) a pak nastupuje ministerstvo vnitra s Koudelkou (BIS).

Co je pro tyto extremní provokace příznačné: nikdo přesně nevyznačí, co je lež a hoax, ale mlhavě prý například Sputnik je zlo! I "alternativní weby" jsou zlo, protože hlásí to, co původně razila Jourová. A pak se odvolává Hybridní centrum provokací (CTHH) na Koudelku zvaného čučkaře, ten zase na:
O nebezpečí takzvaných alternativních webů hovoří i výroční zpráva vydaná ve čtvrtek Národní centrálou proti organizovanému zločinu. Řada těchto alternativních médií neskrývá svůj nekritický postoj vůči Ruské federaci, konfliktu na Ukrajině a anexi Krymu,“ stojí ve zprávě. Konkrétní weby však OPĚT neuvádí.
Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/sputnik-ma-sirit-prokremelskou-propagandu-centrum-proti-hybridnim-hrozbam-ho-prirovnava-k-rudemu-pra.A190729_121119_ln_domov_ele#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=ln_domov&utm_content=main
Koudelka se odkazuje pravděpodobně na jakési mlhavé zprávy z USA a pak dostane americký metál CIA!

 

Naše milá soudružka „Věra Jourová se v Evropské komisi osvědčila. Má dobrou pověst, kdy dokázala udělat mnoho významných věcí – směrnici na ochranu osobních údajů nebo funkci evropského prokurátora… Jakmile se bude jednat o jménech místopředsedů Komise, tak si myslím, že je na místě očekávat, že by mohla na takovou pozici dosáhnout,“ uvádí Barták v pořadu Interview Plus na Českém rozhlasu Plus.   

Vy starší, pamatujete na základní bolševickou myšlenku, že všichni mají mít stejný plat, protože všichni mají stejné žaludky? A jak to důsledně plnila komunistická úderka? Kdo nejde s námi jde proti nám a zisk je sprosté slovo?

A přesně toto začala hlásat komunistická, skutečně komunistická vůdkyně Kabrhelová-Jourová, když tvrdí, že všichni mají mít stejný plat. Protože mají stejné žaludky. Prý žena, co dělá mluvčí má mít stejně, jako ten muž, co odstraňuje havárie v noci a mnohdy v mrazu. Prostě gender platy, protože to je teprve ten reálný komunismus.

Hrdý Budžes je zpět (A hrdý buď, žes vytrval)

 

 Kdyby toto bylo na Letné, kdyby toto bylo ústředním tématem Milionu chvilek na Letné, nemuseli se tleskači a klaka svážet autobusy, ale lidé by tam šli sami od sebe! Protože toto je největší zločin Babiše a jeho vlády. Místno čestného člověka, zastupujícího v Bruselu Českou republiku a hájit zájmy českého lidu, snaží se opět dosadit lokaje, který za peníze jde proti nám - občanům České republiky!

A tento morální zločin občanům nevadí, zatímco zhovadilost o Čapím hnízdě je fregventována ze všech stran?

To jsme v roce 1989 a vlastně od roku 1948 vážně chtěli? Po okupaci Sovětským svazem nás okupuje Evropská unie, poroučí a tyranizuje. V čele s Jourovou. Proboha, jsme tak nepoučitelní?