Vytisknout

Tak už jde do tuhého!! Kdo tvrdí že se zoufalá Merkelová klepe, je ruský dezinformátor a tudíž zločinec, možná matkovrah, terorista a globální omezovač. A kdo tvrdí, že do Evropy proudí davy migrantů je dezinformátor a na toho si mozkovýantidezinformační trust posvítí!

 

Idiotismus dostává akcelerační obrátky

a Seznam - zprávy odhaluje, kdo je dezinformátor, hoaxar a fake newsar

Merkelová se neklepe jak sulc, migranti jsou naše zářná budoucnost, "Milion chvilek"  nesvážel demonstranty autobusy a bylo vše spontánní...

 

My starší četli "mezi řádky", proto jsme ti tupí dle Pirátů a Jourové a tudíž na odpis, což potvrzují elfové, Seznam zprávy a další kapacity...

 

ZDE

Hoaxy, fake news a řetězové maily. Projděte si lživé zprávy posledních týdnů

Seznam Zprávy už nedělá redaktor, ani dva redaktoři, ale dokonce tři. To není vtip: dnes už se sychrují před pádem totality EU, že kolektivní vina je nepotrestatelná. Chcete důkaz? Zde opět je! Takže nastupuje excelentní generace skvělých dětí , aby nás ústy miliardáře Václava Moravce - majitele Čt za naše peníze a Vrábela dosvědčila, že my jsme prý ty vyšinuté zrůdy nemyslící a...

 

 Čtěte prosím, co píší:

Spekulace kolem zdraví Angely Merkelové, hoaxy o Mikuláši Minářovi a placených demonstrantech na Letné i tradiční dezinformace o migraci. Přinášíme přehled české dezinformační scény, dezinformačních e-mailů i zprávu českých elfů za měsíc červen, píše výše excelentní trojice ze záhrobí.

 Dezinformační weby se věnovaly ve velké míře akcím spojeným s aktivitou občanského hnutí Milion chvilek pro demokracii, které koncem června uspořádalo největší demonstraci od listopadu 1989.

Prostorem dezinformačních webů se šířily také informace o zákulisí demonstrace na Letné. Podle řady konspiračních zpráv byli demonstrující placeni a naváženi do Prahy organizovaným způsobem za finanční i nefinanční výhody. (Že se částečně přiznal i Velký Vůdce Milionu chvilek a dopravní podniky přiznaly hromadné objednávky? Vše je konspirace)

Pozitivně laděných článků o Vladimiru Putinovi vyšlo 42. Většinou vykreslovaly Putina jako schopného politika a silného vůdce – často se objevují zprávy, že je schopen rozkazovat i zahraničním politikům.(Zajímavé, toto přece tvrdí Čt, mainstream a CIA, takže někde se stala chyba, soudruzi elfové)

V prostoru dezinformací se pravidelně objevují i zprávy okolo německé kancléřky Angely Merkelové. Tentokrát se ale neřeší migrace a příchod uprchlíků do Německa, ale spekuluje se ohledně jejího zdravotního stavu.(Přitom je zdravá jak rybička, ale ti dezinformátoři ji takto hoaxují a fakenewsují!)

 

 Dokonce mají svojí expertní tabulku Flourish:

 

To nemá chybu

Flourish®

seachem.cz/flourish
Seachem Flourish je komplexní hnojivo
 

Takže z toho vychází:

Vy kreténi staří a starší, my, elfové, Hrušínští  a Piráti v čele s Jourovou si na vás posvítíme a všude vás smázneme. Jste staří, jste hnůj, jste hnus a my mladí vás srovnáme, nebo rovnou zahrabeme pod kytky, naznačují intelektuální elfové - kapacity mozkových trustů hoaxových a fakenewsových.

 Nezdá se vám, že ten současný idiotismus dávno překročil rubikon Milouše Jakeše z Červeného Hrádku?