Vytisknout

A bude hůř, varují lékaři. Ale kam se hrabou na Piráty, hlavně na Hřiba. Celebritu hvězdné pěchoty. Vůdce studentských "chytrých" legií...

 

Pojďte si pohrát, zve Pirát Hřib

V Česku stoupá počet nakažených HIV, šíří se i další vážné nemoci

Od okamžiku, kdy záštitu na AIDS převzal pražský magistrát Krnáčové a následně Hřiba, naši milovaní z komunity LGBT tento suvenýr významně povýšili na znak kvality. (Lékaři tvrdí epidemie, takže se možná pletou, Pirát Hřib je přece génius z moravského Gottwaldova - od Zlína, tak ví, proč je miluje)

 

Budoucnost? Piráti a jejich reklama na lepší zítřky.

ROZKOŠ BEZ RIZIKA

Téměř tři a půl tisíce lidí je u nás nakaženo virem HIV. Počet každým rokem stoupá, jen loni lékaři odhalili 208 nových případů. Za první čtyři měsíce letošního roku jich je už 80.

 

Pochod nakažených, PRAGUE PRIDE - kudyznudy.cz

Nejvíce nakažených - téměř 1700 - je v Praze. Podle statistik je nejvíce případů HIV diagnostikováno lidem ve věku mezi 25 a 29 lety. Nákaza smrtelným virem se zpočátku projevuje jako běžná chřipka. "Pak je stádium, které trvá několik let a je v klidu. Pak vlastně po několika letech dochází k zhroucení imunity," řekl Chrdle. Propukne nemoc AIDS - loni na ni zemřelo v České republice přes 300 lidí.

Rychlejší je pouze NOVIČOK, který zasílá prý Putin

 

Loni nemoc HIV přiznal na sociálních sítích také 30 letý Rakušan Thomas Neuwirth alias vousatá zpěvačka Conchita Wurst. I americký herec Charlie Sheen.

Conchita Wurst. Conchita Wurst Picture

Z facebooku

 

Divný svět, ve kterém je normální být nenormální...