Vytisknout

Reportáž: Tak nám zase další bublina splaskla. Příroda se dokonce vymočila i na Prague Pride a pochod zvrácenosti dostal řádnou odpověď od přírody, že ani zvrácená společnost přírodu neohne.

 

Nejvíce však zuří zemědělci

Teda ti europejští, kteří nežijí z práce, ale z dotací. Dotace na jaro, dotace na léto, dotace na podzim, dotace na zimu. Pak jsou dotace na sucho, dotace na mokro, dotace na slunce, dotace na mračna a pro dotační zemědělce je nepřítelem každé počasí.

 

Pršelo a bude pršet. Sahara se odkládá.

A když už očekávali další dotace na sucho, drzá příroda si dovolila pršet a louky se zazelenaly. A stále prší, a co s tím? Vyplatí ministr dotace na sucho, když už je všude zelená tráva a stále rychleji roste? Nebyl by nějaký chemický prostředek, jak trávu spálit a požádat o další dotace, nebo počkat pár dní a začít pracovat - sekat opět louky?

Toť dilema.

Celou sobotu pršelo normálně, mlhy, opar nad lesy, což je dle alarmistů právě nenormální a musíme jim dát desítky miliard, aby nás zachránili. A možná víc, protože srpen se chová normálně, střídavě prší a svítí sluníčko, teploty dokonce chladnější, což zase dokazuje, že se musíme připravit i na to, což nebude stát desítky, ale sta miliard a musíme jim je dát. A ministr Brabec už zase slibuje...