Vytisknout

Byznysová novinářka Zlámalová jako za starých časů: rozmetala alarmistu Bilera z A2larm.cz, kdy Biler trapně argumentuje proti nejbohatšímu byznysmenovi Kellnerovi tím, že ví, protože se domnívá. Důkazy sice nemá, ale všichni to tvrdí, tak to musí být pravda.

 

 

Klaus, Zeman, Rusko a Čína jsou zlo a nad tím bdí prý Kellner

"Petr Kellner má tak rád právo, řád a stabilitu, že nejraději podniká v zemích, ve kterých tyto hodnoty neohrožují lidé ve volbách.

A pokud je někdo ohrožuje nějak jinak, končí v policejní cele, s kulkou v hlavě nebo v koncentračním táboře.", je doslovně napsáno od alarmistického člověka Bilera alias kadeta Bieglera.

 

Kde jsou v Rusku koncentráky, proč tam podnikají Němci, Američané a další jaksi kadet Bigler alias Biler netuší, ale ten Kellner je zlo. Protože tam podniká také. Vážně tihle extremisté dostávají platy za takovéto zhovadilosti? Kdo je živí?

A na jasné otázky Biler opět trapně mlží, že co se zdá, je asi možné a když je to možné, tak je to pravděpodobné, protože když Rusko a Čína je v očích některých zlo, tak to přece nemůže být opak. Neuvěřitelné bahno proti excelentní Lence Zlámalové. A ani Veselovský proti jasné argumentaci neměl šanci.

 

Navíc totálně lhal o Huawei a Lenka Zlámalová mu to dala "sežrat i s chlupama"!

 

Ten alarmista Biler tvrdil, že se má za to, že Kellner má svého prezidenta na Hradě a předtím tam měl Klause. A když se ho ptala, jaké má důkazy co udělali Zeman a Klaus pro Kellnera v Rusku a co udělal Kellner pro Zemana a Klause?  Prý se možná asi někde něco tajně, ale to asi je... A tak chtěla vědět a znát důkazy, protože ona je neví a pokud Biler (což je "Kavárna lepšolidí dle našeho pohledu - doplnění) nějaké má, ať je předloží. (Klausův institut je NEPOLITICKÝ liberálně-konzervativní think tank, stejně jako má Václav Havel svoji "knihovnu" se svými sponzory, nikoliv koordinátory)

No, jsou proto jenom nepřímé důkazy, kroutí se "kapacita alarmista Biler". Přece Biler nemá tajnou službu a pan Kellner to prý neřekne.

Tak to jsou drby, vyjela na kapacitu Bilera Lenka Zlámalová z ECHO 24.

 

A začala hovořit pro diváky, jak je to v Číně. Veselovský jenom vytřeštěně mrkal, Biler vyvaleně koktal, protože prý nic neví, ale kdyby, tak možná, což definovala Zlámalová jako naprostou neznalost a skoro drzost ostře kritizovat něco, co ani netuším, jak funguje.

Vytřeštěný Veselovský - stojí za poslech

A tak ještě jednou zaútočil Biler na Zlámalovou s důkazem: prý jeden z důkazů na Kellnera je, že Lívia Klausová dovezla Krtečka do Číny... Ne, to vážně není vtip, to je argumentace kavárny a Bilera a stojí to za poslech. Zoufalý Veselovský nevěděl, jak Bilerovi pomoci.

Je tragikomické mít tyto divné lidi jako základ novinařiny. Aktuálně.cz, A2larm, FORUM 24, Česká televize... Kam se poděla skutečná novinařina? Jsou snad novináři mainstreamu jen blekotající odpad? I když těžko říct, proč se má zařadit Česká televize, Aktuálně.cz, nebo dokonce další odpad do mainstreamu.

Pouze proto, že tam tečou "něčí" peníze a Evropská unie bdí nad cenzurou?

 

Doplnění - proč jako za starých časů

Excelentní novinářka měla v roce 2015 obrovský výpadek, který dnes už je potvrzen. Proč? Nevím a nechci se v tom nadále pitvat. Každopádně je "duševně" zpět a přeji jí mnoho dalších excelentních výstupů. Není moc novinářů, kterým se dá věřit. Díky Lenko, vítejte zpět, máme obrovskou radost.

Zde onen výpadek