Ano, také se stydíme za primátora Hřiba! Praha je zbytku republiky pro smích. Vyjmenujeme jen pár kauz, které z nás Pražáků dělají před zbytkem republiky hlupáky.

 

1.) Tvrzení Hřiba, že Prahu neosvobodili Rusové! Poškození česko-ruských vztahů
2.) Urážky na stranu Číňanů, poškození česko-čínských vztahů.
3.) Nesekání trávy a tvrzení, že tak zlepšujeme klima. Důsledek jsou bodláčí a houštiny, rozmnožení krys po Praze.
4.) Záměr zakázat v Praze auta se spalovacím motorem a povolit jen elektroauta.
5.) Tolerance účasti pedofilů na Prague Pride a jejich obhajoba.
6.) Pokrytectví v rozdělování stranických pašalíků v dozorčích radách městských podniků. Piráti se snaží urvat co jde i za cenu koaličních roztržek.
7.) Zneužívání požitků úřadu primátora pro svoji rodinu. Exotické dovolené s rodinou, které se kryjí služebními cestami, využívání primátorké rezidence k osobním a rodinným účelům, zaměstnávání armády “PR poradců” pro osobní zviditelnění.
8.) Krytí nevýhodných smluv se společností JCDecaux, výměnou za poskytnutí reklamního prostoru pro Piráty.

Situace už je neúnosná a my prosíme pana primátora Hřiba, aby už neprodlužoval agónii a sám odstoupil. Bylo by to čestné a pro Prahu záchrana.

Svoboda a přímá demokracie Praha - SPD

 

Název a doslov doplněn zde

Asi k těmto bodům se připojí každý Pražák křtěný Vltavou. Některé choré mozky (např. primátor Hřib z Moravy) tvrdí, že část Prahy neosvobodili Rusové, ale Vlasovci. Protože většina dnes "inteligentních" Pirátů ve věku do 40 let netuší, která bije, zde je onen Vlasovec, takže Rus není. Vážně?

 
 

Andrej Andrejevič Vlasov (rusky Андрей Андреевич Власов/  se narodil 14. září 1901:, Lomakino, Nižněnovgorodská oblast, což je  jednou z oblastí Ruské federace. Nachází se v Povolží ve střední části evropské poloviny země; její hlavní město je Nižnij Novgorod.  Byl to ruský sovětský generál, který za 2. světové války v německém zajetí vytvořil Ruskou osvobozeneckou armádu (ROA), do jejíhož vedení ho jmenoval Heinrich Himmler. Proč tedy po šíleném vraždění odmítali komunisti slavit Vlasova, byť skutečně jih a jihozápad osvobodili je jasné. (A mimochodem, sám Vlasov byl proti, aby se do toho jeho jednotky zapojily, ale nezakázal jim to.)

Takže dle logiky a nového konstruktu Piráta Hřiba z Moravy ze Slavičína od Gottwaldova (dnes zase Zlín) Prahu ve skutečnosti osvobodil Adolf Hitler, tudíž Koněv je nepřítel a deska díků musí být zlikvidována.

Není na čase, aby "vygumovaný" Pirát Hřib sbalil "sakypaky" a odešel zpět na Moravu do rodného Gottwaldova?

 Nejhorší na tom je, že Hřib je údajně lékař. A výkřiky lidí jako je Jan Ziegler raději bez komentáře...

 

 A technická: víte, kdo další s Moravákem Hřibem vykládá o osvobození Prahy? Pamětník: Jan Lacina, objednatel pivní lavičky. Vrána k vráně.

Loupež za bílého dne (Jan Lacina - STAN) a v kriminále stále nikdo není?