Socha Koněva je opět politá barvou. Čistit už ji nebudeme, odvezte ji, říká radnice. Kdo je ta paní radnice? Rodina Kolářova: tatíček z Evropských hodnot, synáček (TOP 09) s partou Pirátů primátora Hřiba od Gottwaldova a tanečník od tyče pro gaye Jakub Janda?

 

Pomník Obětem 2. světové války

Autor: Filip Vojtášek, 19.03.2017

Umístění: Praha 4, Doudlebská 1334, proti domu čp. 1334

Nápis:
V KVĚTNU 1945
BYLI NA TOMTO MÍSTĚ ZAVRAŽDĚNI

FRANTIŠEK BARTOŇEK
JAROMÍR BROUSIL
JUSTIN DYMNIČ
FILIP DZEDZIK
VLADIMÍR DZEDZIK
VÁCLAV FAFEJTA
VÁCLAV HARAMUL
JIŘÍ HOMONAJ
JOSEF HOZÁK
MICHAEL KOPILOV
JAROSLAV KRONBERG
MATĚJ KUDRHALT
JAROSLAV NEMANSKÝ
JAN PRAŽÁK
ZDENĚK PRAŽÁK
BOHUSLAV ŠRAJER
FRANTIŠEK ŠRAJER
JOSEF KRONBERG
JOSEF TOMEŠ

TŘI NEZNÁMÍ RUDOARMĚJCI
ČEST JEJICH PAMÁTCE!
ONV 4

Poznámka:

8. května provedli příslušníci KG Wallenstein protiútok a zajali 23 obránců statku Reiknechtka, Byli odvedeni směrem k Doudlebské, kde si museli vykopat hrob a pak byli zavražděni.
(zdroj: Jiří Padevět, Krvavé finále)


Centrální evidence válečných hrobů: je evidován, CZE-0004-20647
Pomník přidal: Mgr. Vladimír Ježek

 

Synek nenávistného Petra Koláře Kolář Ondřej studoval jak jinak mediální studia na Fakultě sociálních věd práva na Západočeské univerzitě v Plzni. Pak synáček  Petra Koláře nastoupil opět jak jinak na komickou školu Peheho a sestry Jau Jau Biomasové Bursíkové, přednášející  svazačky Moniky Pajerové s honosným názvem  New York University in Prague a pak přes slavného knížete číra Karla Schwarzenberga se vyšvihl na starostu Prahy 6. Úžasná evoluční dráha.

Jako červená nit se táhne propojení Václav Havel, Petr Kolář, číro Schvarzenberg, think tank Evropské hodnoty tanečníka od tyče pro gaye Jakuba Jandy, komunisty generála Petra Pavla, synáček Koláře Ondřej z TOP 09... A můžete sami pokračovat.

To, co politicky obsadilo Prahu, nebyla volební neznalost, ale špičkově promyšlený tah, kterému nyní čelí prezident Zeman, premiér Babiš a strašně těžko se ty nitky dohledávají. Málokdo vůbec tuší, že otcem starosty Prahy 6 je fanatický, extremistický bývalý velvyslanec Kolář. Nenávistný Kolář, které měl prsty v "Sarajevu", v "Lajos Bács a Radjiv M. Sinha", neboli v rozepsaném sponzorském daru Šrajbera ODS, kdy pak další tvrdili, že Klaus má konta a vily v Rakousku a pak se Železný musel omluvit  a sponzorské dary už jsou dnes legální. A ti, co tvrdili, že Klaus má tajné konto, z ostudou práskli do bot.

A ta nenávist z tatíčka přešla na synáčka a pokud jde Klaus popředu, tatíček Evropských hodnot Petr Kolář a synáček Ondřej Kolář starosta Prahy 6 (TOP 09) by raději šli pozpátku, aby se od Klause odlišili. Bohnice hadr.

 

A co významného nenávistný tatíček Evropských hodnot Kolář,  synáček starosta Prahy 6 Kolář (TOP 09) a Pirát z Gottwaldova Hřib udělali?

Hlavní zásluhou je extremistické nadávání na Rusko, Na Čínu, na Putina a to jsou jejich zásluhy, které si politruci Evropské unie jako komunista v NATO generál Petr Pavel velice cení  a Evropské hodnoty tanečníka od tyče pro gaye Jakuba Jandy nadávky na Rusko a Čínu adorují.

 

Ondřej Kolář se v roce 2016 ostře ohradil proti návštěvě čínského prezidenta Si Ťin-pchinga v Praze a způsobu, jakým mu podle jeho vyjádření čelní představitelé České republiky "skákali šipky do trenek". V dubnu 2017 radnice Prahy 6 zaplatila 50 000 korun za rozhovor Koláře v pánském časopise Playboy, což neuniklo zájmu médií. Situace byla vysvětlena pochybením zaměstnance radnice. Kolář následně celou kauzu ukončil tím, že uhradil Praze 6 částku za článek ze svých vlastních peněz.

Veřejný zájem a vyvolala i Kolářova iniciativa doplnit k pomníku kontroverzního sovětského maršála Koněva na Praze 6. A toho využívá chátra, která překrucuje dějiny a útočí na poctivé občany.

 

Největší drzost těchto extremistů z řad Pirátů a TOP 09? Prý Dejvice sochu maršála Koněva nechtějí. Ty Dejvice jsou extremistická antiruská rodina Kolářů a Evropské hodnoty tanečníka od tyče Jakuba Jandy s primátorem Pirátem Hřibem z Gottwaldova. Oříznutá demokracie jak v roce 1948: a na občany Prahy a České republiky se zapomnělo? Přesně jako za Gottwalda!