Vytisknout

S nástupem Hřiba (Piráti) a rodiny Kolářů (TOP 09 - Evropské hodnoty) prudce roste vandalismus a byty pro mladé zdražují! Děkujeme.

Mladá studentská generace jásá? Mohou beztrestně nechodit do škol, mohou beztrestně provádět vandalismus, a bydlení? Kecy Pirátů, jak vše vymetou, ale vymetli pouze levné byty a cena za období Hřiba od Gottwaldova je v nebeských výšinách. A tomu nadšeně tleská zaplněná Letná s Tomášem Klusem.

Samozřejmě, když tyto děti se složily Klusovi na miliony a sami nemají ani na činži. Prý jsou proto česká inteligence.

 

U Národního muzea někdo zničil vzácný strom. Škodu odborníci vyčíslili na sedmdesát tisíc korun

 

Neznámý vandal poničil vzácné trnovníky pražské. ‚Zahradníci mají kromě vzteku i motyky,‘ reagoval institut

 

Když nám dojde trpělivost, socha Koněva skončí klidně ve sběru, říká starosta Prahy 6. Čističe označil za ruské trolly

 

Maršál Koněv

Převzal opět velení Kalousek z ukrajinské ambasády, aby pozvedl morálku a slouha z TOP 09 Kolář je za šaška? Prý někdo tajemný každý rok barví sochu maršála Koněva. Je zajímavé, že dnes už má kdekdo fotopasti, ale hrdý Sancho Panza Kolář junior ve věku 36 let (synáček nenávistného udavače Koláře, který ve 33 letech napráskal  Václava Klause za rozepsaný sponzorský dar, protože tenkrát byl limit a který se následně zrušil)  vztyčil dřevěný meč a zaútočil  na jakési vandaly. S armádou policistů. Ale na fotopasti prý Praha 6 nemá. A je to zrovinka v době, kdy TOP 09 nemá voliče a potřebuje se zviditelnit.

Já neříkám tak, ani tak, ale na má slova dojde - Vlasta Burian

(Mimochodem, všimli jste si, že kolem Pirátů a TOP 09 je udavačství a práskání dodnes? Proto je prý mladí hrdinové volí. Teda, už jenom Piráty a tak se Kolář - hrdina junior - zviditelňuje.)

 

Vzkaz všem "inteligentům":

nechť zůstane nápis o dalších činech poslušného vojáka - maršála Koněva, ale může se tam přidat, co udělala americká armáda o pět měsíců dříve v My Lai ve Vietnamu, jak tam vraždila, upalovala a znásilňovala malé holčičky, což je dle Kolářů hrdinský čin a proto je máme mít i zde. Slavnou US ARMY. A tak ten pan hrdina Kolář se nyní prý zalekl výhrůžek, které sám iniciuje a požádal o ochranu. Úžasný vůdce na Praze 6: hrdina provokatér. Zajímavá petice se rodí: ruský voják je zodpovědný za své činy, když někoho zastřelí český voják, není zodpovědný za své činy. Nebo tak nějak. Komunista generál Petr Pavel není už komunista, prezident Zeman jako bývalý komunista je prý komunista i dnes. Jak se to liší? A komunista Rychetský zase komunista není, proto vede Ústavní soud. V českém jazyce se uhnízdilo slovo "imbecilové". Prý nechal maršál Koněv klidně bombardovat nacisty, co chtěli utéct do amerického zajetí. Vrahy, možná dodavatele do koncentráků. U nás se trestá zpochybnění koncentračních táborů, ale skutečná vrahy - nacisty, měla americká armáda zachránit. Podle petentů proti maršálu Koněvovi: bombardování Mladé Boleslavi den po válce, kdy pouze proto, aby zabránil německým oddílům v přesunu do americké zóny...  A  americký sloup za (asi) záchranu nacistů a vrahů má být zachován?

 

 Také přemýšlíte, proč USA chránily vrahy - nacisty z NSDAP, aby nepadli do ruského zajetí?

 

A zatím nikdo nedal do souvislosti, že rudá barva na soše maršála Koněva se začala objevovat náhodně po mírové misi v Oděse, kde přátelé strany TOP 09 provedli jinou akci: 2. května 2014 ukrajinské nacionalistické bojůvky upálily 48 nevinných Oděsanů. Ale to rodina Kolářů a TOP 09 bere jako banalitu. A fotopasti prý nedá. Co kdyby to dělal někdo od TOP 09, či z ukrajinské ambasády?

Co by pak řekli voličům?