Vytisknout

Záhada paní soudkyně vůči Babišovi: červené karty, letáky, svoz lidí a podia s ozvučením platí Marťani? Nebo má někdo kouzelnou hůlku Neználka ze Slunečního města? Vlastně kdyby to byli Marťani, tak by také měl pravdu Babiš. Tak jediné co zbývá, je kouzelná hůlka Nikolajeviče Nosova.

 

Soud: Babiš se má omluvit za výroky o zaplacených demonstrantech

Nová dobrodružství Neználka a jeho kamarádů s Minářem v čele.

Neználek, Knoflenka a Strakáček se s pomocí kouzelné hůlky vydají do Slunečního města. Pravděpodobně si spletou cestu a naposledy se dostali na Letnou. Kouzelná hůlka jim zajistila vše, takže to nikdo platit nemusel. Ten komunismus jsme si sice představovali jinak, ale Nikolaj Nikolajevič Nosov dal justičním orgánům důkazy, že to jde i jinak.

Přesto: já nevěřím, že už je komunismus. A paní soudkyně na Praze západ by nám ho měla ukázat a své rozhodnutí uhájit. Například, jak se podílí na akcích dotační fond Evropské unie "Erasmus +"!

 

Filipová se zúčastnila demonstrace loni 11. července, kdy poslanci rozhodovali, zda dají Babišově menšinové vládě důvěru. Babiš v reportáži následně uvedl, že protestující jsou „stále stejní lidi“ a že si neumí představit, že by někdo protestoval 16 hodin, takže „nějaká motivace tam bude“. Babiš poté mluvil o zaplacených demonstracích v souvislosti s protestem před Českým rozhlasem z 21. srpna. Na TV Barrandov premiér na konci loňského srpna řekl, že lidé, co na něj pískali, byli zaplacení a že jde o politické odpůrce na objednávku.

Mediální hvězda Filipová

Babiš podle soudkyně nevynaložil žádné úsilí k ověření informací a dopustil se nepravdivých výroků, které Filipová musela snášet.

Čeština je nádherná řeč, přesto jí všichni ne dobře rozumíme, paní soudkyně: je vždy úplatek hotovostní peníze do ruky? Nemůže to být třeba dovolená, nebo (v těchto případech) svozy, ozvučení, pódia, červené karty, letáky, trumpety, píšťalky...

Mám dojem, že další soud Babiš vyhraje, pokud neřekl, že paní Filipová dostala peníze na ruku. A tomu nevěřím, myslím, že ji ani nezná. Proto je mi záhadou, proč se justice s takovými zhovadilostmi zabývá, když zločiny se soudí i deset let, těžce poškození Smetkou v H systému dokonce dvacet let. A toto paní soudkyně nesmete ze stolu jako absurdní a nešla dělat pořádnou práci? Co na to její nadřízení, vážně za to má plat?

Něco je v našem státě stále více špatně!

 

Milion chvilek chystá pochod k výročí 21. srpna 1969.

Vzpomene i na současnost 19.8.2019 Na současné politické problémy chce při pochodu k připomínce výročí událostí z 21. srpna 1969 poukázat iniciativa Milion chvilek. Pochod svolali kritici premiéra Andreje Babiše (ANO) a prezidenta Miloše Zemana na středeční podvečer, jeho trasa povede z Václavského přes Staroměstské na Hradčanské náměstí. Organizátoři chtějí nejen vzpomenout na potlačení demonstrací před 50 lety, ale také poukázat na současné politické problémy, uvedl představitel spolku Mikuláš Minář.

To přece údajně není pravda,  nikdo nic nechystal, vše bylo spontánní dle soudkyně, vše bylo zdarma. Nebo nakonec je pravdou, že sponzoring + došlé peníze na jakési konto vše zatáhl a paní soudkyně to neví? Bude se Babiš zase smát? A nebo že by ten Neználek skutečně hůlku tam měl...?

 

 Zde jsou důkazy - screenshot sponzorů. A jestli toto není zaplacení, tak nevím

Marketing "Milion chvilek": kdo platí megapodvod v zájmu Bruselu, kdo platí vymývání mozků na školách?