Redaktoři veřejnoprávní služby nechápou, že to nejsou soukromé weby a média, která mají jasný názor a lidem chtějí ukázat svůj úhel pohledu. Veřejnoprávní televize má svůj kodex a jasná pravidla. NEUTRÁLNÍ. VYVÁŽENÝ. Pořad se Zaorálkem však porušil vše, co se porušit dalo.

 

Preambule

Zákon o České televizi předjímá přijetí Kodexu, který má stanovit zásady naplňování veřejné služby v oblasti televizního vysílání závazné pro Českou televizi a její pracovníky. Zákon určuje, že se porušení Kodexu kvalifikuje jako porušení pracovní kázně podle zvláštního právního předpisu, zákoníku práce.

  • Představuje fórum pro veřejnou diskusi, v níž je možno vyjadřovat nejširší možné spektrum názorů a hledisek.
  • Poskytuje nestranné a nezávislé zpravodajství, informace a komentáře.
  • Vytváří pluralitní, invenční a rozmanitou programovou nabídku, která splňuje vysoká etická a kvalitativní měřítka, a nepodřizuje snahu o kvalitní výstup tlakům trhu.

 A přesně toto je stále tak závažně porušováno natolik, že je to srovnatelné s obdobím ČSSR za vlády jedné strany: ÚV KSČ

 ----------------------------------------------------------------

Že Zaorálek sbírá politické body na propadající se ČSSD do temnoty lze ještě pochopit. Ale že redaktor České televize s veřejnoprávním kodexem nezastaví lživou Zaorálkovu propagandu a dezinformační výkřiky je skutečně na hodinový výhazov. A ruský ministr má pravdu: starosta a snažící se playboy za peníze radnice (zaplaceno tatíčkem) Kolář mladší, pokud tak nadšeně horuje pro Vlasova na osvobození Prahy, zákonitě tím nadšeně horuje pro NSDAP a nacistu Heinricha Himmlera. Zde je důkaz:

 

Heinrich Himmler Vlasova jmenoval velitelem Ruské osvobozenecké armády (ROA) s hodností generálplukovníka a vyzval jej k zahájení výstavby prvních dvou divizí. A Adolf Hitler s tím souhlasil.

Je sprostá lež, že Vlasov šel na pomoc pražskému povstání. Naopak byl tvrdě proti, ale část ROA s velitelem Buňačenkem odmítla návrhy Vlasova a na Praze 4, následně na Smíchově našim rodičům a jejich přátelům pomohla. Ale lidé v Praze odmítali tuto nacistickou armádu, která nejdříve pomáhala Adolfu Hitlerovi uznávat jako své přátele. Na Pankráci či v Nuslích jim děkovali, protože mnoho Čechů nakonec zachránili, ale přátelství s nimi nenavazovali. Nový výklad dějin to smrskl na komunisty - propaganda jede na 200% - ale ve skutečnosti právě pro odpor lidí se ROA dala směrem do amerického zajetí.

Vlasov za spolupráci s Hitlerem a Himmlerem byl z amerického zajetí 12. května 1945 odveden sovětskou hlídkou, posléze byl v Moskvě souzen za vlastizradu a 2. srpna 1946 byl spolu s jedenácti dalšími odsouzen k trestu smrti a popraven oběšením

.

Pokud toto Zaorálek neví, má držet hubu a krok. Ten dokonce ani netuší, kdo osvobodil Ostravu. A pokud starosta Prahy 6 Kolář adoruje Adolfa Hitlera a jeho pobočníka Heindricha Himmlera za Vlasova, tak možná jejich sousoší nahradí sochu maršála Koněva. Kdo ví?

A další exces Zaorálka: Čína se nám nebude stajně jako Rusko vlamovat do našich záležitostí.

Jaksi ten zapomnětlivý Zaorálek neví, že Piráti napadli Čínu první a tvrdili, že musí poslouchat naše politiky, že Pirát Hřib zaútočil na zřízení Čínské republiky a urážel je první, než se Čína rozhodla k tvrdým protiopatřením. Opět důkazy?

 Chronologie

1.4.2019

Primátor Zdeněk Hřib hovořil na Tchaj-wanu o čínských investicích, politickém tlaku a odsoudil zneužívání vězňů v Číně k transplantacím (bez důkazů)

24.7.2019

Pod záštitou senátora Hilšera probíhá výstava ve Valdštejnské zahradě „Masakr na náměstí Nebeského klidu 1989“

Extremista Pirát Hřib se Zelenými a TOP 09 v březnu začal vyvěšovat na budovu magistrátu tibetskou vlajku. Pozvání k setkání také dostal předseda tibetské exilové vlády Lobsang Sangay. Vedení města začalo rovněž následně  jednat s Pekingem o změně takzvané sesterské smlouvy, kterou s čínským městem uzavřelo minulé vedení Prahy. Z něho chtělo současné vedení Prahy odstranit bod, kterým Praha uznává jednotnou Čínu.

 

Neuvěřitelná drzost. Kdo se tedy komu míchal do vnitřních záležitostí?  A miliardová Čína má odpovědět: pane Piráte, vykonáme vše, jak si přejete.

Ale že se staví Zaorálek jako hrdina, budiž. Politici mohou lhát a podvádět. Ve skutečnosti:

  1. Nejdříve provokace na maršála Koněva, adorování koně Heinricha Himmlera Vlasova, pokus převrátit historii a teprve pak ruský ministr na adoraci Himmlerova přítele oznámil, že Kolář se chová jako nacista.
  2. Nejdříve provokace Hřiba, Bursíka, Jau Jau Biommasové Bursíkové a jejich extremistického komanda a teprve potom byla čínská reakce!

A pak Zaorálek pláče, že nám to vrací. My je mentorovat smíme, oni nás ne. A drzost, oni se k nám chovají jako my k nim...

A toto Česká televize dovolí na její půdě, aniž Takáč tvrdě nezakročí. Dokonce úmyslně od příčiny odvádí a ukazuje pouze důsledek. Česká televize však není propaganda "Radio Free Europe" na vměšování do cizích záležitostí. Česká televize jako veřejnoprávní musí být nestranná a občanům zprostředkovat pravdivé, NEUTRÁLNÍ anezavádějící informace. Co na tuto špínu (další a další) udělá RRTV? Co udělá ANO a Babiš se schválením výroční zprávy o skvělém zpravodajství a průhledném hospodaření? A zde se bude lámat chleba!

 

Zaměňovat příčiny a následky je zločin! A proč má ruský ministr pravdu, když Kolář adoruje Vlasovce?  Heinrich Luitpold Himmler byl říšský vůdce SS, šéf gestapa, velitel Waffen-SS, říšský ministr vnitra a organizátor hromadného vyvražďování Židů.

Výsledek obrázku pro himmler

Navíc, že chválí nacistického přítele Vlasova primátor Pirát Hřib a starosta Kolář je katastrofální. Přitom Rudá armáda krvácela, aby český národ mohl žít.