Vytisknout

Neuvěřitelný hnůj teče dnes nejen z České televize, ale i z Českého rozhlasu: totální dezinformace občanů České republiky, kdy extremistická média zaměnila příčinu a důsledek. A nyní se ta stoka totálně odhalila. Nebyl to ale záměr prezidenta Zemana před projednáváním hospodaření České televize v poslanecké sněmovně, aby ukázal pravou tvář této stoky?

 

Čtyři roky extremistická média lynčují pana Babiše

Čtyři roky nechávají "demokratické komando tradičních stran" vyřvávat v médiích, že soud netřeba, Babiš je vinen.

Čtyři roky je Babiš veřejnoprávně odsouzen.

Hyenismus na Babišovu rodinu nezná mezí.

 

Pak si dovolil státní zástupce dle formulace Evropské unie oznámit, že trestný čin se nestal. Skutek ano, ale není to trestný čin.

Zvířecí komando demokratických stran a veřejnoprávní média totálně zaútočila na státního zástupce Šarocha, že je skoro zločinec. Že komado už Babiše odsoudilo a poslalo do kriminálu a pan Šaroch si to nesmí dovolit.

Po prostudování jeho nadřízeným Erazímem bylo stanovisko pana Šarocha potvrzeno.

Vytí, skučení a vyhrožování dosáhlo vrcholu. A extremistická média těmto výlevům a urážkám dávala neomezený prostor.

VŠE SE DÁ DOHLEDAT, VŠE SE DÁ DOKÁZAT!

 

Lynč v extremistických a veřejnoprávních médiích probíhal 24. hodin denně. Urážky prezidenta Zemana, urážky premiéra Babiše. Urážky rodiny premiéra Babiše. Útoky nebraly konce. Milion chvilek a sprosté urážky v přímém přenosu Čt.  Nenávistní Piráti práskali a bonzovali dokonce v Bruselu, vyhrožovali i žalobou na Evropskou unii, protože od nich je Babiš odsouzen a nikdo nebude tvrdit opak, jinak ho komando potrestá také. Demokratické!

 Čapí hnízdo, Babiš vinen, Čapí hnízdo, Babiš vinen, Čapí hnízdo... 24.hodin denně!

 Brutální veřejnoprávně extremistický nátlak!

 

A včera zasáhl prezident Zeman: jestliže dosazený nejvyšší státní zástupce z Bruselu Pospíšilem Zeman podlehne útokům extremistickému komandu a udělá svévolný konstrukt jako Ištvan ve shození vlády Nečase, zasáhne prezident abolicí.

Teprve potom toto oznámil prezident Zeman.

Nikoliv opačně.

Zopakujme si: teprve po tomto zvěrstvu to oznámil prezident Zeman.

„Kdyby se do toho vrtalo, tak prezident má ústavou dané právo abolice, to znamená rovněž zastavení trestního stíhání,“ upozornil Zeman. „Pokud by to bylo nutné, a já věřím, že to nutné nebude, tak bych k tomuto ústavnímu kroku sáhl.“

Oddělil zrno od plev.

Možná to prezident Zeman řekl úmyslně a abolici by neudělil, protože by to musel podepsat Babiš a to by bylo skoro trestné. Rozhodoval by sám o sobě.

Ale tímto výrokem prezident Zeman odhalil, kdo je skutečně informační stoka, oddělil zrno od plev a úžasně svlékl do naha skutečná dezinformační média včetně České televize a Českého rozhlasu.

Osobně bych byl proti abolici, ale tímto výrokem se domnívám, že to byl nejskvělejší tah v Zemanově politické katiéře.

A za to mu upřímně za nás, za slušné a poctivé děkuji a myslím, že většina slušného národa, až to během pár dní pochopí.

Na brutální útoky se hodí vše. Že to byla Zemana pouhá reakce? To se zamlčí a ohne!

 

Má právo veřejnoprávní Česká televize na další existenci včetně Českého rozhlasu?