Vytisknout

Česká televize a Jourová žádala, abychom my, 50+, nebyli blbí, nenechávali se oblbovat šmejdy a vše si důkladně prověřovali. Dokonce Česká televize honícího psa z ústavu, který se prý jmenuje Ústav nezávislé žurnalistiky a HlídacíPes.org proto často cituje.

To jsou ty party elfů, co občany České republiky šikanují, pronásledují a udávají a Česká televize tyto prapodivné zdroje stále cituje: stejně tak DeníkN, který má sice strukturu zdánlivě zjistitelnější, ale pokud není specialista, tak není šance tato propagandistická pseudomédia odhalit. Přitom jsou to ta, která údajně září čistotou až božskou a komando Jourové se jimi také zaštiťuje. Dokonce je další antialternativní ústav, který nese název Semantic Visions Františka Vrábela při NATO.

 

To vše jsou ti lepší lidé, kteří nás musí hlídat, abychom si snad neublížili myšlenou, abychom nemluvili jinak než se sluší a patří a jsou za to také správně a kvalitně hodnoceni.

Tyto specialisty měl i Adolf Hitler, Josif Vissarionovič Stalin a každá skvělá společnost, když "naslouchala"  názoru lidu.

Než je poslala do koncentráků...

 

Vážená naše úžasná Česká televize: žádala jsi, abychom my, blbí a tupí 50+ kontrolovali zdroje, tak jsme se do toho pustili. Hádej naše milá Česká televizičko, kdo odhalí víc dezinformací: honícíústav.org , nebo ty, naše milá veřejnoprávní,  nebo hvězda Václava Moravce za skvělé peníze Vrábel Sémantic, či prostý, blbý lid 50+?

Zdá se, že trollí farma z Bruselu je těžce v defenzívě. A bude hůř, nás jsou miliony.

 

 Naši milí spoluobčané 50+, pomozte nám odkrývat další lepší farmy z hnízda Čt!

 

Ústav nezávislé žurnalistiky. Co to je?

 

 

My 50+ prostě děláme vše pro to, abychom se poučili, bedlivě naslouchali kapacitám od Václava Moravce a všech lepších lidí. Nejsme dokonalí, ale snažíme se...

 

Siderické počítačové kyvadlo Vrábela versus siderické kinetické kyvadlo Cibulkovo - volby do EU - začínáme

Česká televize (Newsroom 24) se pokusila zvracet v Českém rozhlasu. Otřesné! Nakonec si pokálela vlastní hlavu!

Vyměňte občany České republiky, aneb další fantasmagorický projekt České televize, kde zvrácenost nezná mezí

Neuvěřitelné zhovadilosti