Vytisknout

Greta Thunberg, Ljudmila Savčuk, oběť trollů Jessikka Arová dokonce napsala knihu - ty Johanky z Arku se najednou rojí jak kobylky v úrodné Africe.

Zoufalý Newsroom 24 už mele z posledního. Žena, která se prý dostala do ruské trollí farmy.  Ludmila Savčuková mimořádně v rozhovoru pro Newsroom 24. Prý pracovala v tzv. trollí továrně v Petrohradě. V roce 2015. Přesná adresa: Petrohrad. Ten má více jak 5 000 000 obyvatel (Praha  milion), takže není třeba číslo popisné. V té vesnici se všichni znají...

 

Trollové si vydělávají urážením Evropy a pak tam jezdí, říká ruská novinářka Savčuková

Jenomže ta skvělá, úžasná zpráva je z roku 2015 a tak tato hvězda objíždí svět s touto senzací jak strejda Brady s kufříkem od Daniela Hermana. Že nic takového neexistuje a na této adrese nikdo nic nenašel? No a co, přece ti lidé 50+ musí tuto senzaci dokazující zločin Putina konečně pochopit. A ta hvězda Savčuk je dokonalejší, zářnější, sluníčkovější.

Se zhovadilostí o trollí farmě přišla údajná ruská novinářka Ljudmila Savčuková v roce 2015 a od té doby přednáší po celém světě. Minulý týden přijela i do Česka. Navštívila Newsroom 24. Úžasné. Jako strýc Daniela Hermana Brady s kufříkem plným lží. 

 

 

Kdo má podle vás převahu? Trollové nebo sociální sítě, které cíleně blokují jejich účty?

Lidé v trollích farmách si naprosto bez problému zakládají další a další profily. Odkupují je i od skutečných lidí. Fungují jako taková mnohohlavá hydra – usekneš jednu hlavu a naroste jich dalších deset. Takže pokud budeme trolly jenom blokovat, nikdy jim nebudeme stačit.

A co si myslíte o tom, že blokaci účtů zažívají nejen trollové, ale i lidé, kteří jim upřímně uvěřili?

Všem lidem, kteří o blokování účtů rozhodují, doporučuji, aby se snažili nějak odkrýt skutečnou identitu trollů. Mělo by se mluvit o tom, co dělají konkrétní jednotlivci, kteří se věnují propagandě, konkrétní novináři a trollové. Tito lidé by měli mít zakázáno jezdit do Evropy, protože obvykle Evropu urážejí, vydělávají si tak peníze a pak tam jedou. To se stává velmi často, plameně vykládá další Greta Thunberg alias Ljudmila Savčuk a také vykládá v USA, jaké je v Petrohradu peklo...

Nové hvězdy nové doby cestují do USA

 

Greta Thunberg ohalila v USA pravdu

 

Hrdina Ljudmila Savčuk také odhalila trolly Putina a šla to říct do USA
Jessikka Arová také odhalila děsivé trolly a dokonce o tom napsala knihu

A další hvězda z tohoto rojení - mladá hrdinka z trollí farmy :

Olga Malcevová odhalila v USA strašnou zprávu

 Zázračné dívky, zázračné ženy. My, muži vidíme, jak jsme slabí, ubozí, nesvéprávní, tupí, nevzdělaní, zaostalí a vlastně i ženy 50+, které už jsou také nesvéprávné. Proto nám to ta skvělá nastupující generace musí ukázat.

A nad nimi bdí naše bruselské sluníčko zlaté...

 Ještě že máme Jourovou, naše sluníčko zlaté, které nad tím bdí a naší úžasnou Českou televizi, která nás naučí jak máme myslet a odhalí nám strašné Putinovo monstrum z Petrohradu: jak úžasné jsou veřejnoprávní programy v čele s NEWSROOM 24. Jsme šťastni, že jim můžeme každý měsíc posílat naše peníze...

Náhrady za Pussy Riot a Savčenkovou?

 Vážně si myslí, že z nás udělají Dostojevského idioty?