Jak se dá poznat, zda někdo kolaboruje s cizími mocnostmi proti vlastnímu národu? Většinou se to nedělá z lásky k cizímu státu, ale z lásky k penězům. A tito jedinci musí mít extrémně silné zázemí (nebo finanční toky), pokud se staví proti svému národu a dokonce ho uráží!

 

Kolář starší byl udavač z ODS a pak velvyslanec

Kolář syn je lhář, provokatér z TOP 09 a nyní starosta

Hřib je udavač od Pirátů (např. Čapí hnízdo)

 Úžasná partička jak z rodiny KGB

 

Daňová „Kobra"

V rámci Policie ČR je do činnosti „Kobry“ zapojen Útvar odhalování korupce a finanční kriminality. Jde o vyčleněný okruh kriminalistů útvaru, kteří mají dostatečné zkušenosti s daňovou trestnou činností. Tým, ve kterém působí rovněž analytici, metodik v oboru daňové problematiky a specialista na zajišťování výnosů z trestné činnosti, bude v budoucnu ještě posílen.

 

Otázka je, proč to tito jedinci dělají, proč se pokouší vyvolat mezi občany nenávist, kdo pro ně připravuje metodické pokyny a jak se organizují.

Neměla by BIS vyšetřit a oznámit veřejnosti, kdo za nimi stojí? Nebo to BIS nezajímá a český občan je na vedlejší koleji, protože ho BIS nechrání?

 

 

Všimněte si stereotypních provokací:

Nejdříve zaútočí na Čínu, jaká je zločinná. (Že je stejné v Katalánsku, Kosovo je dokonce americká nezákonná základna? To se už neřeší) a když se Čína ozve, je to údajné vměšování do českých vnitřních záležitostí. Co na tom, že urážky začal Pirát Hřib a jeho parta? Češi se stali rukojmím těchto extremistů a provokatérů.

Sestřelené letadlo nad Ukrajinou, novičok, agenti, fraška a komedie. (Bohužel u toho umírají lidé)

 

Socha Koněva:

 Nejdřívě někdo postříká každoročně ve stejnou dobu sochu maršála Koněva (vedle je ukrajinská ambasáda) inteligentní starosta z TOP 09 Kolář nedokáže ani nastavit fotopast ač se s Piráty holedbá, jací jsou internetoví géniové a když se lidé bouří, volá do zbraně pochybná individua ve věku 20 let, kteří tvrdí, že jsou pamětníci a maršál Koněv pro Československo, potažmo pro Prahu nic nevykonal.

Pirát Michálek

Cestami na Taiwan a do Silicon Valley plníme slib udělat z Prahy evropské centrum umělé "inteligence", protože jestli neosedláme nové technologie, tak nám kromě památek moc nezbude, Pražani budou míň vydělávat a nebude na důchody. (Fakt to řekl autenticky) Proto žádáme snížit nároky na školách, nezavádět maturitu z matematiky, sjednotit tvrdé a měkké i (y), zavést šesté pohlaví do škol a tím porazíme celý svět. (Idiotismus non plus ultra...)

Tím, že jsme zaútočili na Čínu a položili jí nůž na krk, Čína se roztřásla, nyní nás Čína bude poslouchat, protože se díky Hřibovi a Kolářovi začala hroutit a my zachránili celý svět, dal by se parafrázovat zdegenerovaný Hřib, Kolář a Michálek.

 

 Křupan z vidlákova Pirát Hřib díky chytrým studentům v Praze primátor pražský by si ale měl uvědomit, že trapné scény nedělá za svoji partičku pirátských hochštaplerů a práskačů, ale za občany hlavního města Prahy. A těch se nikdo nezeptal na jejich demokratický, většinový názor! I když dnes už ani u BIS nikdo neví, komu BIS a Koudelka slouží...