Rowdies a hooligans z party TOP 09 napadly Václava Klause ml. na pietě s děckem (nikoliv demonstraci) na Národní třídě, stejně tak Procházková přistižena při lži se vrhla na redaktora, vyrazila mu mobil,  a v přívalu sprostých nadávek ho začala ho fackovat...

 

 Jak je možné, že tito rowdies a hooligans mohou zastrašovat občany?

Další a další důkazy, jak se chovají tito údajní svatouškové v reálu, když jsou přistiženi a nafilmováni!

Vzpomínáte na veřejnoprávní hysterii za facku provokatérovi při oslavě vítězství prezidenta Zemana? Vyšetřovala to policie! (Karel Slezák  a Jan Šolta)

A proč vlastně sprostě a fyzicky napadla redaktora Sputniku? Protože místo adorace popsal, co tam Procházková řekla a dovolil si její výsost zkritizovat, že každého obviňuje z fake news, když sama fake news na mezinárodním fóru vytváří.

 

Toto následně Procházková napsala v Deníku N, aniž tušila, že Raptor TV zveřejní celé.

Raptor TV následně pustila do oběhu video, kterým se mě pokouší kompromitovat. Natáčel ho fotograf Vít Hassan, který se mi bezprostředně po incidentu dokonce pokoušel natočený materiál prodat. Video ovšem nezabírá celou situaci, chybí v něm, že Vladimír Franta opakovaně provokoval mého kolegu, fotografa Ludvíka Hradilka, a pak na něj i fyzicky dorážel. V tu chvíli jsem vyšla já a znovu se snažila zjistit, co svou aktivitou sleduje. Na videu tedy není zaznamenán předcházející kontext, jak se situace postupně vyhrocovala.

 (Ten provokatér Hradilek je onen člověk, co rozjel výkup romského pracovního tábora v Letech útokem na lidi včetně premiéra Babiše zneužitím výroku, že Romové musí pracovat)

 

Asi Procházková zešílí, až celé video uvidí!  Podívejte se, kdo koho provokuje: je to tam nyní celé i se zvukem!  A Procházková přistižena při další lži! A Deník N se jí ještě zastává. 

Podívejte se na plešatého provokatéra vlevo, pak jak jí něco pošeptal.

A dnes je napsáno v Deníku N: "chybí v něm, že Vladimír Franta opakovaně provokoval mého kolegu".

Čtete dobře: prý Franta provokoval!

Přitom ten vlevo útočí na redaktora Frantu! Neuvěřitelně otočená manipulace. Kdo čte Deník N?

 

Zde (níže na videu) je přitom další z autentických důkazů, jak Procházková a veřejnoprávní televize manipuluje diváky: dezinformace v přímém přenosu, kdy prezident Putin pravdivě informoval o poklesu ruské ekonomiky o dvě procenta v době útoku USA na ekonomiku Ruska v roce 2015 a Procházková s redaktorem tvrdí veřejnosti, že Putin tvrdí, že se mají v Rusku dobře. Takže když Procházková dezinformuje, tak to je správné?

Důkaz - kde Putin lhal? A Rusku skutečně sankce pomohly! Dnes již to víme s jistotou!

 

Asi budete chtít vidět i důkaz o tom, co se stalo a kdo je v právu. Zda Procházková nebyla skutečně nespravedlivě či dokonce lživě uražena a její čistota až křišťálová poskvrněna zlým, zlým redaktorem Sputniku. A že si snad i lidsky facku zasloužil, byť za toto lepší lidé evropští hned běží na policii, zatímco sami se chovají jako rowdies a hooligans.

 Lidé prý nevěří rozsudku o "teroristovi Baldovi", tvrdí Procházková, jak dával kameny na trať. Prý lidé věří, že to tam házeli Afghánci a rozsudek je špatný, tvrdí Procházková. Může veřejnosti ta média a lidi včetně "sociologického průzkumu" ukázat? (Na konci videa)

Kultura Evropských lepšohodnot je ve psí.

 Novotný z ODS každého s jiným názorem sprostě uráží, další člen ODS chtěl podříznout prezidenta jako svini, Procházková už dokonce fackuje!

 

Zde další důkazy v odkazech

Netušila, že je nafilmováno vše, tak včera večer sepsala další dezinformaci

Petra Procházková Provokace serveru Sputnik News proti novinářce Deníku N

Zde co napsal redaktor Franta včetně celého záznamu, takže si sami můžete zjistit, kdo dezinformuje a příčinu nenávisti Procházkové, protože to nemůže zapřít!

 Petra Procházková na pražském mediálním fóru: Čeština je migrantům k ničemu, do ČR nikdo nejezdí. Video