Výročí dvaceti let okupace České televize řízeného Rumlem se kvapem blíží a v České televizi jede propaganda na 200% z úst zoufalců, kteří stále více vyhrožují občanům České republiky.

 

 

Proč STB 2019?

Protože všichni tito ochránci českého lidu vy skutečnosti vyhrožují českému lidu. Z každé z jejich vět zdánlivě namířených proti vnějším hrozbám temně vrčí hrozba, že máme zavřít huby a držet krok. Tedy nikoliv, aby se starali o naší bezpečnost, ale aby měli přísun peněz na jejich klid na práci. Slovník jak z padesátých let bolševismu: bolševici také viděli hlavního nepřítele v nás, v lidu!

Je to namířeno především proti nám, proti vám, naši spoluobčané.

 

pondělním Interview na ČT24 zvláštní zmocněnec pro odolnost a nové hrozby MZV a někdejší velvyslanec při NATO a generál Jiří Šedivý.

Vážení spoluobčané, než půjdete na WC, tak se vždy podívejte do mušle a záchodové mísy. Možná tam uvidíte ucho Putina. A já vás žádám, abyste byli hygieničtí a nemyli si ve WC ručičky. Musíte být správně hygieničtí, protože ta strašná, neznámá věc se šíří děsivou rychlostí a vy, občané nám posílejte penízky, abychom vás mohli deratizovat. My o tom rokovali a pak jsme se usnesli, že každý musíte projít deratizací, abyste byli správně odderatizováni.

Ach Bože, co je to za lidi, mluvící hůř než "specialisté z bolševické školy zvané Sorbona"?

Ale pan emeritní vůdce to řekl sofistikovaněji.

Než se však začtete do oficiálního proslovu superexperta proti obyčejnému, údajně debilnímu lidu, visí nad námi obrovský otazník: proč se tak sveřepě bráníme zaostalému východu? Je nám primitivní východní kmen hrozbou?

 

Lidé bděte, základem je družba, tvrdí Šedivý

(Z ukázky PŠM 1975 - Líně u Plzně)

soudruzi vojíni, imperialisti naslouchají

 

„Tajné služby promluvily na veřejnosti, že se ze strany Ruska něco může chystat. Došlo k alianci veřejnoprávních médií, akademických pracovišť a státní správy,“ řekl diplomat. Vznikly tak společné týmy, příručky, školení, osvěta ve školách.

A soudruzi, jednotně budujme hráz proti imperialismu, jakoby naznačoval Šedivý. Nyní východnímu...

A po volbách „se najednou zjistilo, že nedošlo k žádným pokusům o manipulaci“. Podle Šedivého zřejmě zafungovalo určité „odrazení“ případného protivníka, protože bylo evidentní, že stát a společnost na to byly velmi dobře připraveny. To je podle něho návod, jak postupovat a dlouhodobě pracovat na tom, aby lidé byli schopni rozlišovat pravdu od lži a ověřovat si informace. „Důležitou roli hraje soudržnost společnosti, která věří ve svůj stát a budoucnost,“ zdůraznil. 

„Chybí u nás však to, čemu se říká ‚individuální kybernetická hygiena‘, tedy příprava úředníků státní správy na různé situace, upozorňování na zásady bezpečného chování na sítích, zacházení s hesly a bezpečná komunikace přes e-maily,“ poukázal zmocněnec pro odolnost a nové hrozby na důležitost kombinace lidského prvku s technickými předpoklady. Dnes je zkušenost taková, že velice soustředěná čínská moc je skutečně zaměřena na to, aby se všemi prostředky dostala co nejhlouběji k informacím týkajícím se nových technologií. V poslední době se stále více snaží ovlivňovat politické procesy,“ popsal Šedivý s tím, že něco takového by se v komunikaci v rámci budoucích sítí páté generace mohlo stát velkým nebezpečím a hrozbou.

 Porovnejte prosím tento projev s ironickým humorem "Černí baroni".

 

 Neskutečné bláboly: jaký plat bere Šedivý za nulovou práci? Určitě nebere minimální mzdu! Ale má honosný název: zvláštní zmocněnec boje proti dezinformacím MV ČR. Přeloženo - ve skutečnosti proti svobodě lidu ČR.