Vytisknout

Další estráda bonzáků z okolí senárora Pirátů Wagenknechta. Prý neudávají, jenom jaksi do Bruselu bonzují, plus mnohé navíc. Zajímavé na tom je, že jim jsou jiné ztráty mnoha miliard ukradené, ale ten Babiš jim leží v žaludku.

 

 

Dotace jsou zlo. Dotace jsou šílené zlo. Dotace jsou zločin, a na to dojeli komunisti a socialismus. Tak dlouho se přerozdělovalo, až nebylo co přerozdělit. O tom žádná. Ale tento frontální útok pouze na Babiše je prasárna. Hledá se vše pro to, aby byl sejmut. Nikoliv kvalitním programem pro lidi, ale prasárnou udavačství jak za gestapa. A to je na zvracení. 

 

 

Dnešní vláda je katastrofa. U ČSSD se soustředí na vnitru banda vývrhelů, kteří stále vyhrožují, pokud není psaná správná doktrína, kterou nám předkládají. A ČSSD na to totálně dojede. Místo svobody a demokracie se vrací nacistické pronásledování. Babišovo ANO zase vše komunisticky kontroluje ať to stojí, co to stojí, staví se obrovská administrativní centra, kde sice nepracují státní zaměstnanci, ale pracují kamuflovaně pro stát. Neuvěřitelně drahý systém a Čína nám ujíždí jak rychlík a Rusko, ten ještě nedávno zaostalý stát nás dohání, zatímco západ je požírán neuvěřitelnými dluhy. A Japonsko kdyby si nepůjčovalo od svých občanů, by už přes dluh ani neexistovalo. Srovnalo by se s Bangladéšem.

 

Nová politická garnitura ukazuje, jak se dělá politika pro lidi. Ucpaná Praha? Pirát primátor Hřib se odletí veselit s Michálkem a dámami na Tchaiwan. Synchonizace oprav silnic v Praze? Přece znělka magistrátu je tou hlavní devizou.

Diag Human a Kalvodova právní legislativa jako ministra při divoké privatizaci v devadesátých létech? Dnes prý také pracuje pro stát: podává stále žaloby, aby český stát podojil a byl jako beránku otřes se...

 Tak Babiš rozkrádá, prý se pro nás Evropská unie obětuje. Posílá nám penízky, řve i Antifa Pirátjugend. A jaksi tiše mlčí, že za každou stovku jim zaplatímě 500. Že musíme vyrobit pět chlebů, čtyři jim dát a jeden si smíme nechat.

 

Podívejme se, jak na nás (prý) doplácel Brusel v minulém rozpočtovém období. A v dnešním? Místo 260 miliard se odhaduje, že už to dělá 500 miliard ročně. A k nám jde 100 miliard. Takže nebráníme Babiše, ale zlikvidujte celý zrůdný systém a kauza Babiš zmizí! Ale co udělá EU, až ji přestaneme krmit miliardami jak otroci? A o tom to je, proletáři z Pirátjugent!

 

Do Bruselu jsme posílali ročně přímo asi 40 miliard. Tzn. 8 x 40 = 320 miliard

V dividendách šlo na západ cca 260 miliard ročně. Nazpět asi 20 miliard.  Tudíž na západ jde ročně  cca 240 miliard. Za 8 let to je 8 x 240 = 1920 miliard. 

Takže z České republiky odcházelo 1920 + 320 = 2240 miliard

Takže do České republiky  přicházelo                       550 miliard

 

Je třeba připomenout, že kromě cca 40 miliard , které jsme poslali ze státního rozpočtu do rozpočtu EU (rok 2012) , neseme některé další náklady. Zde je přehled některých z nich:

1)      6 miliard zaplacených cel v cenách zboží.
2)      19 miliard - náklady na kofinancování evropských projektů.
3)      10 miliard na úředníky oficiálně. (Skutečně cenu obsluhy nikdo nezná)

4)      46 miliard na plán EU-2020, aby 40 % absolventů střední školy mělo vysokoškolský diplom.
5)      10 miliard na biopaliva.
6)      40 miliard na dotování solární a větrné elektřiny.

7)      4 miliard na posílení elektrické sítě. (Kvůli nařízení, že musíme dopravu do Rakouska z Německa posílat zdarma)

 

Tak co nás ten bonzák Wagenknecht poučuje?

Nebo víte co, Pirátjugent? Nic si nevylizujte, stačí, když nás z té úžasné Evropy vyhodí. A pak vám budeme líbat ruce i s zadní částí těla.