Vytisknout

Zachraň se kdo můžeš, nebo všechny krysy opouštějí loď? Toť otázka, jedno je jisto: na úřadech práce, na úřadech sociálních věcí je chaos, školení stíhá školení, nervy tečou a arogantní Maláčová všem vyhrožuje. Nebo mění názory rychleji, než spodní kalhotky průměrná žena. Katastrofa.

 

Stačí jmenovat: Marksová, Maláčová...

Naprostá neschopnost Maláčové vede zaměstnance (převážně zaměstnankyně) úřadu do šílených stresů a MPSV se pozvolna rozpadá. Hlavním úkolem jsou správné gender záchodky, gender důchody, gender platy, ale systémově vytváří totální rozvrat.

Třiapadesátiletá Sadílková libereckou pobočku vedla od roku 2013 do svého druhého nástupu na centrálu do funkce generální ředitelky. V této pozici tehdy nahradila Marii Bílkovou, kterou náhle odvolala tehdejší ministryně práce Michaela Marksová (ČSSD).  A prý tato hvězdná flotila se přičinila, že v roce 2019 je nejmenší nezaměstnanost v Evropě. Jenom malilinkaté doplnění k tomuto úspěchu.

 

  1. 1990 - nejmenší nezaměstnanost v Evropě
  2. 1991 - nejmenší nezaměstnanost v Evropě
  3. 1992 - nejmenší nezaměstnanost v Evropě
  4. 1993 - nejmenší nezaměstnanost v Evropě
  5. 1994 - nejmenší nezaměstnanost v Evropě
  6. 1995 - nejmenší nezaměstnanost v Evropě
  7. A tak dále...

A můžeme pokračovat až do roku 2019, kdy na tom prý má zásluhu Maláčová a občas Babiš. A nikdo jim neprozradil až do dnešního dne, že ta velmi nízká nezaměstnanost je historicky nízká, je zásluhou průmyslu, že jsme na obyvatele největší průmyslovou mocností Evropy. I když poslední dobou se uměle odčerpávají mladí lidé do neziskových organizací, kde není zodpovědnost, nic se nemusí dělat a peníze z dotací se jim přesouvají jak za komunistů. A novodobí soudruzi svazáci si nestěžují. Proč taky...

 

Ten rozvrat ale už začala Marksová, Maláčová tomu dává pouze korunu. (Obě ČSSD)

Rodina, ale pozor, umělá, pěstounská dostane na dávkách 48 tisíc, úřednice dostane na platu 15 tisíc. Kde to jsme, ptala se Dienstbiera místopředsedkyně ODS a starostka severočeských Obrnic Drahomíra Miklošová.

 

A už tehdy se řada podnikatelů i podnikatelských spolků vymezila proti rozhodnutí ministryně Michaely Marksové utratit 400 milionů za genderová školení. Také Asociace podnikatelů a manažerů nesouhlasila s takovým plýtváním veřejnými prostředky. Myslíme si, že 400 milionů korun lze využít lépe, než na podporu neužitečné činnosti několika zbytečných partiček, které dělají z komára (platové nerovnosti) velblouda (brutální diskriminace).

 

Jenom Babiš se směje pod fousy. Duo Hamáček a Maláčová tlačí ČSSD ke dnu a Babiš v tom nejede. Přece pronásledování obyčejných lidí vede ministr vnitra s Evropskými hodnotami a stále vyhrožují dokonce jakousi předsudečnou nenávistí těm, co je kritizují, zatímco jejich přátelé mohou vyhrožovat i prezidentovi smrtí, na silnicích je hrůza a běs, mrtvoly přibývají, vrahové jezdí ruskou ruletu a policie pronásleduje ty, co něco kváknou, místo aby dělali svou práci přirozenou. A Maláčová počítá růžová prkénka na WC.