Vytisknout

Není čas čekat, je toho před námi hodně. Propaganda nečeká, lež stíhá lež a ne nadarmo se říká, že lež je převlečená pravda. Předělané dějiny po roce 2005, aby správně ladily s propagandou "kdo svořil svět" a svořitel stvořil prý nového vůdce u nás vykládány Žáčkem z ODS jsou základem. Základem "Nového výkladu dějin" experta Žáčka, který si snad i nový výklad Bible vycucá z prstu. A extremisté jako Novotný, Drahoš či Hilšer, kteří tvrdí, že ostatní jsou extremisté? Fraška plurality a svobody slova dokonána jest. Demokraté, kteří tvrdí, že jejich jediná víra je správná se stali bolševiky a je vedená Výborným, Fialou, Bartošem a vytřeštěnou Pekárkovou Adamovou s prapodivnou partou lidí, co vedou ministerstvo vnitra a ministerstvo rozdávání našich peněz v čele s Maláčovou.

 

Zmiňovat se o rodině Kolářů, či trapném Hřibovi od Gottwaldova, který věří, že spasí svět a hraje si na hrdinu, když vylézá z kanálu a vyhrožuje za našimi zády Číně je více než trapné. Takové blbečky západ potřebuje: dluhy a stále rychlejší zpomalování západ stahuje do propasti a co jim zbývá, než nasrtčit Grety, Hřiby a další  bílé koně, po kterých za čas ani pes neštěkne.

A vše se dá shrnout do jediného odstavečku. Západ se pod dluhy hroutí, umělé tištění peněz je na pokraji životaschopnosti a nikdo neví, zda se západ zhroutí za měsíc či za půl roku a u nás je obava, že nás s sebou stáhne také. My se zoufale drápeme z propasti, ale pár šmejdů jako výše citovaní věří, že příjde nový spasitel a je povznese do božského stavu.

Nepovznese a čím dříve se té extremistické spodiny zbavíme, tím lépe. Sice nám zatím referendum nedovolí, svobodu, jakou byla mezi léty 1990 - 2000 nevrátí, ale je jasné, že při prvním potápění utečou jako krysy z lodi. Jenomže nebudou mít kam. My je odmítneme, východ je nevezme a hroutící se západ na ně svalí vinu.

Oni si totiž myslí, že když fakta vymažou z internetu, tak lidé budou žít navždy v bludu. Vůbec nechápou, že naše generace 50+ pracovat s internetem umí, ale navíc žila z knih. A ty žádný internetový výmaz nesmaže. Leda že by jako v době temna chodila inkvizice dům od domu a opět pálila knihy. Je velmi dobře, že jsme skutečnou "PAMĚŤ NÁRODA v tištěné podobě nezahodili a nyní jim všechny lži omlátíme o hlavy.

Mimochodem, raubíře s Hongkonku chrání Pirát Hřib, zatímco skutečné politické vězně z Katalánska odsouzené na drakonické tresty šmejdy Piráty a demokraty nechává chladnými. Evropa může mít politické vězně a třináctileté tresty za názor, ale za vyrabované obchody, vypálené a zdemolované školy či spálená auta v Hongkongu postavíme čínské opozici "Stalinův pomník" s sochu Svobody. Jak příznačný dnešní svět postavený na hlavu v roce mezi léty 1999 - 2019...

Nenastal čas ho vrátit zpět na nohy?