25. prosince 2019 utekl z domu v obci Jelmo na Českobudějovicku.  Zda je muž nebezpečný pro okolí, nelze dle policie posoudit. A proč ho hledá policie? Před lidmi se schovává, bylo by pro něj však nebezpečné, kdyby zůstal při nízkých teplotách venku.

 

Mezitím přišel do redakce soudně uznaného opilce Šafra FORUM 24 zmatený mail od radního Šarapatky, který FORUM 24 vyhodnotilo jako zaručeně pravý:

„Přišel dopis z Kremlu, Miloši,“

„Co myslíš, přijedou?“ osmělil se nedočkavě mluvčí, jen co prezident polkl a potáhl z cigarety. „Snad, Jiří, snad…,“ odklepl si na běhoun. Ovčáček sevřel dlaň a z prstů hbitě vytvořil popelníček. „Jsi geniální, Miloši, ta liberálně demokratická svoloč tu nesmí dál otravovat vzduch!“ „Nu, Jiří, už brzo budou tihle ubožáci trávit ten jejich milion chvilek leda na Sibiři…,“ uchechtl se zlověstně Zeman. „Pánové, Vladimir Vladimirovič nám posílá vánoční dárek!“ rozhlédl se Zeman významně kolem stolu. „Náš zvací dopis  uvítal, jak  mi včera říkal  Saša Zmejevskij z ambasády.

 

Policie má o narušeného muže obavy, protože právě přišla zpráva nikoliv z Moskvy, ale z USA, kde Pirát Hřib volá do zbraně a chce zaútočit na Čínu.

 

Pokud si však myslíte, že jsme se zblánili, tak nikoliv, my ne. A zde jsou odkazy. Zda spolu souvisí nevíme, ale od toho je policie, nikoliv my.

 

 

Zdroje

https://eurozpravy.cz/domaci/zivot/policie-hleda-psychicky-nemocneho-muze-lidi-se-strani-mohl-by-umrznout.ef709acc/ 

„Pánové, Vladimir Vladimirovič nám posílá vánoční dárek! .“

Primátor Hřib v komentáři pro Washington Post: Čína je ...