Vytisknout

Praha - reportáž: Skanzen extremistů opět vřískal: Maršál Koněv je vrah, protože zabíjel vojáky wehrmachtu z Třetí říše. Miliony jich zavraždil...

 

Skanzen demence? Tady si velíme sami a vedle americká a europeiská vlajka.

 

Opět akce u maršála Koněva, opět vřískot a sténání prapodivné skupinky, za jejichž hlášky by se styděl i blázen z blázince v Bohnicích.

Samozřejmě řeporyjský Novotný z ODS a Petra Procházková z Deníku N - součást České televize byli ve svém živlu. Pravda je jenom jedna a to je ta naše, hulákal Novotný a opět urážel každého s jiným názorem, natož přítomné komunisty, aniž výlevy měly jakoukoliv logiku. A některý názor korespondoval s názorem Novotného z ODS:

Rudá armáda nemohla zachránit Československo, protože prý nacisti prchli dřív, než je Rudá armáda dostihla a potrestala. Prý je tudíž logické, že Evropu osvobodila americká armáda, do jejíž náručí nacistická armáda utekla a nechala se zajmout. 

"Logika, která fakt nemá chibu".

 

Kytičky za padlé u maršála Koněva a vedle opět sprosté urážky extremistů a nácků

Normálně by byly ty tupé výkřiky k smíchu, kdyby Novotný už každému nevyhrožoval pověšením jako třeba ministru zahraničí Lavrovovi.

 

Zdá se, že agresivita těchto skutečných nácků narůstá a pokud prokuratura a policie včas nezakročí, může to dopadnou dost dramaticky. Stačí si připomenou Hitlerjugend, podobné akce v Sudetech a co se pak dělo. Vážně to nikdo nezastaví?

 

 Dodatečné doplnění: všimněte si, že nikde v mainstreamových médiích nejsou urážky Novotného občanům České republiky, kteří s hanobením nesouhlasí a hlavně s výkladem, že nás osvobodila americká armáda. A čtk  ani nepíše, jak sprostě nadávali "ti demokraté", kdy se podíl Rudé armády na osvobození vysvětloval. Prostě každý, kdo s tímto NOVÝM VÝKLADEM nesouhlasí, je dobytek a bolševik.