Tak jako sůl nad zlato, tak i slovo musí mít svůj význam. K čemu je "Pravda a láska", když to znamená lež a nenávist? K čemu boj  za svobodu, když ta svoboda začala návratem Lucerny, teras na Barrandově a milostí pro první miliardovou zlodějku domu a zahrady na Loretánském náměstí Martu Chadimovou z humanitárních důvodů, což byl jenom opačný význam pro milost pro kriminálnici - kámošku Havla a strach, že by šla do basy a třeba i něco prozradila?

.

  • Stejně jako nenávist ke kultu osobnosti, kterou představoval Stalinův pomník na Letné, aby si pak udělala kavárna přátel Havla kult osobnosti z Václava Havla a z letiště Ruzyně.
  • I humanitární bombardování mělo perojativní význam, když USA masakrovaly občany Srbska, aby se pak uvolnilo místo pro základnu Kosova Camp Bondsteel.
  • Stejně jako zrušení NATO a mír, aby pak vše šlo stanou a čekalo se pouze na zhroucení Ruska a rozebrání nerostného bohatství, než jim to prezident Putin tvrdě zarazil.
  • I nám sliboval západ mír a klid, abychom na našem území měli v roce 2020 okupační vojska americké armády, které nepozval lid, ale pouze zvací dopis vyvolených komunistů Petrů Pavlů, kteří se zázračně stali antikomunisty, protože to víc sypalo.

A v neposlední řadě, aby se lživým médiím opět říkalo lživá, nikoliv aby se kamuflovala jako mainstreamová a veřejnoprávní, a těm, co se pokouší psát fakta, říkalo dle naučného Ottova slovníku tak, jaký skutečný význam mají: poctivá a občas chybující. Za svobodu a pravdu se bijí celé národy a my budeme nadále psát to, co se skutečně stalo a tak, aby psaná slova měla správný význam po staletí ustálená, nikoliv opačná a zavádějící. A vám, čtenáři mimo zdraví přejeme, abyste měli možnost se co nejvíce v té spoušti frází, lží a opačných významů slov orientovat.

A uděláme vše pro to, aby zde bylo co nejméně omylů a mohli jsme se vám, slušným lidem, kdykoliv podívat do očí.

 

A pokud se vám tento web zdá alespoň trochu důvěryhodný, prosíme, nevypínejte zde reklamy. Používáme peníze na provoz, i když to děláme poctivě jak jen to jde. A moc děkujeme všem těm, co nám jakoukoliv formou přispívají

Petr Pokorný