Vytisknout

Seznam.cz seznámil své čtenáře se zajímavou zprávou: naturalizovaný Polák Tomasz Peszynski + 7 demonstrantů vypískalo premiéra Orbána v České republice. A co je na zprávě zajímavé?

Že těch 7 demonstrantů s Peszynskim opozice v Maďarsku nahradila nadpisem: Orbán byl v Praze vypískán, z čehož udělal Seznam.cz, vlastně hvězdný redaktor od Slonkové:

 

 https://d39-a.sdn.cz/d_39/c_img_H_L/BWRC1F.jpeg?fl=cro,700,80,2115,2115%7Cres,240,,1%7Cwebp,75

Filip Harzer

 

Češi v Praze vypískali Orbána, všímají si maďarská média

Pískot na Orbána před operou

„Ano Evropě, ne nacionalismu,” stálo na jednom z transparentů, který v neděli „vítal” v Praze maďarského premiéra Viktora Orbána. Ten se společně se svou dcerou zúčastnil slavnostního znovuotevření zrekonstruované budovy Státní opery. Protest proti autoritářské Orbánově politice uspořádaly organizace Pulse of Europe, Kaputin a Rebelové.

 

A NOVINKY napsaly: Video z Prahy umístil na sociální síti také Orbán, ale pískot zde překryla operní hudba. Deník Népszava v této souvislosti upozornil, že na oficiálních záběrech jsou vidět usmívající se Babiš a Orbán. Prý se o tom obrovském davu (viz úvodní foto) Orbán ani nezmínil.

A kdyby byla v Maďarsku demokracie, musel by to přece všem říct...

 

Orbánt kifütyülték Prágában

Olyan történt a hétvégén Prágában, amire Magyarországon aligha találni friss példát: Orbán Viktor miniszterelnök látó- és hallótávolságán belül tüntetők voltak. Meg is ragadták az alkalmat: mint az Euronews írja, "igen Európára és nem a nacionalizmusra" feliratú molinóval várták a kormányfőt, illetve a felvételen is jól hallható, éktelen fütyüléssel és fujjolással.

 

 Navíc fór je v tom, že vyjmenovaných skupin bylo skoro víc než demonstrantů. Ale maďarská opozice jako naše je také (ne)prolhaná a (ne)fejkňůsová.

7 šašků v čele s polopolákem Tomaszem Peszynskim je Praha a dle Seznamu.cz jsou to dokonce všichni Češi. No nekupte to...

 Jak je to s dezinformacemi a který web je dezinformační nechť si čtenář odpoví sám. I Jakub Janda, tanečník...