Záhadná soutěž  o nějvětšího Čecha: pomatence. Jinak nelze nazvat.

V neděli Hamáček tvrdil: superhrubá mzda je zločin, kterou zavedla pravice. My superhrubou mzdu nezrušíme, protože nechceme okrást důchodce. Takže logicky z tohoto výroku vyplývá: zločin pravice je v tom, že zavedla superhrubou mzdu a tím zvýhodnila důchodce - měla pro ně v krizi na důchody.

No, nekupte to.

A blbost dokonána jest: "Pani redaktorko, vy chcete okrást důchodce tím, že zrušíte superhrubou mzdu?" zvolal bezelstně Hamáček. (Prima - Terezie Kašparovská, nyní Tománková 19.1.2020)

 

A  Drahoš bojuje proti dezinformacím:

"My jsme se jako asociace přihlásili k mezinárodnímu kodexu boje proti dezinformacím, jehož účelem má být omezit nebo pokud možno zamezit financování dezinformačních platforem z reklamy," oznámil Hlavica v pondělí v Senátu po skončení konference s názvem "Pozor! Dezinformace! Nekrmit". Po boku mu stál právě Drahoš, který konferenci pořádal jako předseda senátního výboru pro vzdělávání, vědu, kulturu, lidská práva a petice.

Budou strany nebo senátoři, co vypouští dezinformace, slibují a lžou bez volební reklamy, pane senátore Drahoši?

 

Venkov nemá koule

„Znásilním ten kongres, jsem Pražák, takže stejně bych nemohl uspět. Venkov nemá ani koule postavit vlastního kandidáta, když tady dělá převrat?“ ostře se vymezil hned v úvodu proti stranickým kolegům z regionů. „Novotný sem přijede z díry jménem Řeporyje, předsedá sdružení o šesti lidech, když zaparkuje na rohu multikára, tak je to všem jasné. Proč všichni víte, kdo jsem já a já nevím, kdo jste vy?“ tázal se publika s tím, že se údajně vzájemně nepoznávají ani starostové větších měst. „Jak to pak mají vědět lidi, kteří pijí lahváče a koukají na Ordinaci? Přitom vaše práce je často lepší, jenom ji neumíte prodat! Podívejte se, kurva, jakou práci prodává Babiš?“
Zdroj: https://www.denik.cz/regiony/pavel-novotny-kongres-ods-starosta-reporyje-projev-klaus-junior-babis-lejna.html

Zdroj: https://www.denik.cz/regiony/pavel-novotny-kongres-ods-starosta-reporyje-projev-klaus-junior-babis-lejna.html

 Naše politická scéna má koule a né že né, jak tvrdí Řeporyjec Novotný. Prý už je známý jako Rath. A kdo na to má, volá do publika ODS a předseda Fiala mu za to tleská.

 

Pro připomenutí: Facka doktora Macka (ministru Rathovi)

Doslov k úvodnímu obrázku:

David Rath byl od roku 1991 - 1994 členem ODS, než ho Václav Klaus starší vyrazil. V roce 2008 vyřkl, že by ODS  všechny opoziční představitele nejraději kriminalizovala a že je podle jeho soudu „nedemokratická totalitní strana“. V roce 2019 to bylo potvrzeno a odebral se do teplické věznice na sedm let. Kruh se uzavřel.