Soros dá miliardu dolarů na globální univerzitu. A jak je získal? Ponese jméno Open Society University Network (OSUN).

Proč se nepíše o Sorosovi, že tento "dobrý muž" spekulacemi okradl miliony chudých Britů a nikdy jim to nevrátil? A tyto peníze rozhazuje tam, kde cítí, že by mohl vzniknout výlečný konflikt a mohla téct krev proudem? Pardon, je filantrop...

 

Jak "dobrý muž Soros" okradl obyčejné Brity a tvářil se jako filantrop

Spekulanti kolem Sorose spustili akci, které se Bank of England neuměla bránit. Zaútočili stejně jako zločinec, co s kulometem napadne strážné, ozbrojené poplašnou pistolkou. A místo kriminálu se z něho stal největší boháč. (Pouze ve Francii byl odsouzen)

V roce 1992 denní obchodování na devizových dosahovalo úrovně cca 1 bilion dolarů, naproti tomu anglická centrální banka Bank of England držela velmi malou hodnotu ostatních tvrdých měn. Parta kolem Sorose spustila riskantní operace a obyčejní Britové na to tvrdě doplatili. Hodnota libry tento rok klesla až o 10% a tato špinavá spekulace tak samotnému George Sorosovi vynesla 1 miliardu britských liber. Tento den je označován ve Velké Británii jako Black Wednesday (Černá středa). Proto je někdy George Soros přezdíván jako „Muž, který zlomil Bank of England“.

 V roce 2005 byl ve Francii odsouzen v trestní věci za insider trading (zneužití informací v obchodním styku). Nejvyšší soud v roce 2006 tento rozsudek potvrdil.

A tento  "dobrý muž" židovského původu vyhlásil celému světu válku. A veřejnoprávní média zatím z neznámého důvodu říkají, že je nepohodlný v Maďarsku, protože tam je prý zločinec Viktor Orbán, ale že je "Soros", ohánějící se židovským původem též persona non grata dokonce v samotném Izraeli se taktně mlčí. Jeho neziskovky jsou i u nás (například financoval nenávistné Evropské hodnoty, Jakuba Jandu a podporuje komunistu, dnes antikomunistu generála Petra Pavla a můžeme pokračovat. Můžete sami dohledat, kde je všude zaháčkovaná podvodná nadace Open Society Foundation (OSF).)

Tento "dobrý muž" financuje rozvraty v mnoha dalších zemích, teče tam krev, běženci prchají nejen do USA, ale i do Evropy a zakládá školy, kde se snaží vyučovat, že (zkratkovitě) bílý hetero muž musí spáchat sebevraždu a bude nahrazen komunitou neutrální.

 

Ale pro Rakušany špinavé peníze okradených Britů nesmrdí

Miliardář Soros dostal ve Vídni ocenění, otvírá zde nové sídlo své univerzity

 Platil Havla a jeho rodinu. Vídeňský starosta Ludwig zdůraznil, že ocenění získává Soros mimo jiné i za své někdejší působení ve východoevropských zemích, za pomoc disidentům a podporu svobodné společnosti prostřednictvím nadace Open Society Foundation (OSF). Rakouský prezident Heinz Fischer ho označil za poloboha. Přece dává peníze Rakousku a to je hlavní. Slavnostního aktu se kromě vídeňských politiků zúčastnila například i bývalá maďarská ministryně zahraničí Kinga Gönczová nebo bývalý šéf české diplomacie číro Karel Schwarzenberg.

 Nyní vyhlásil válku prezidentru Trumpovi, předtím Orbánovi, prezident Putin ho vyrazil ze své země stejně jako Izrael či Václav Klaus z České republiky.

Paní Olga Havlová založila úžasný projekt "Nadaci dobré vůle", která pomáhá dětem i dospělým se zdravotním postižením k začlenění do společnosti, umožnuje jim, aby měli srovnatelné životní podmínky s ostatními lidmi. Václav Havel byl proti rozšiřování NATO, hlásal lásku a mír. Všude kreslil srdíčka. A pak podporoval projekty, kde hrůza každého obchází.

Nikdy nezapomeneme na tuto "hodnou" paní...

Pravda a láska zvítězila nad lží a nenávistí

A děsivé na závěr: Soros a jeho parta podporuje nezávislá média, ale jenom v tom případě, že jsou nezávislá na všem, mimo Sorose, kde musí držet linii. Netvrdí Soros, že buduje jeden národ a jednu rasu, neutrální - multikulturní?

Netvrdil něco podobného Adolf Hitler, než sepsal Mein Kampf a celý svět se ocitl v plamenech?

 

 Související

Vrchol cynismu: v dny výročí 80 let děsivé okupace německou armádou předá za smrt 500 000 dětí Albrightové Petříček vyznamenání! Běhá mráz po zádech!