Vysvětlení pro nechápavé centrum hybridních hrozeb CTHH při ministerstvu vnitra: Moravec nepukl, pouze je to slovní přesmyčka. A nyní k věci:

úžasné je, že Pirát od Gottwadova primátor Hřib už řídí miliardovou Čínu a neuřídí ani dopravní podniky Prahy s veřejnoprávním manželem moderátorky Witowské a generálním ředitelem pražských dopravních podniků Witowským.

 

Takže generální ředitel Witowský bez výběrového řízení a zakázka pro DP Praha za 22 miliard bez výběrového řízení. A Pirát Hřib primátor čumí jako buk. Ale zvedá pěstičky proti Číně. Stejně jako Pirát Dreda Bartoš. Neuvěřitelné politické zvěrstvo. Nebo demence? Těžko říct.

 

Toliko úvodem a už to jelo

"Můžu říct vlastní názor?" ptal se Filip Moravce. A skoromajitel České televize Moravec drze zaútočil: "Nejste v poslanecké sněmovně, kde si přizpůsobíte svůj názor. Chápu až po vzoru z Polska či Maďarska zobjektivizujete veřejnoprávní  Českou televizi..."

"Tak pozor!"zvýšil hlas Filip. "Pane redaktore, my jsme ve veřejnoprávní televizi, vy jste si nás pozval na debatu, tak nás buď necháte mluvit, nebo nás budete nutit vést debatu, jak vy chcete.

"Takže vy budete určovat, do jaké debaty patří vznik zákona? ", zuří už Moravec.

A Filip s klidem odpovídá:"Ne, já to neurčuju, já vám říkám pouze svůj názor. Já vám jenom říkám, že lidi zajímá výsledek toho zákona a ne jak vzniká!" " A pokud tam něco je, ať to vyšetří policie", utřel Filip Moravce.

A Moravec napadl nepříčetně i policii:"To těžko, když je stále restruktualizovaná..."

Rozběsněný veřejnoprávní Moravec

 

On to byl vůbec výživný další díl extrémisty Moravce, skoromajitele České veřejnoprávní televize.

Drzost a špína Moravce dostoupila vrcholu, když tam pozval dva klimatologické poklonkovače, vystřelí půl věty Václava Klause, ironicky se zeptá, zda už se diskuze s ohledem na Václava Klause dnes dostala do racionální polohy, a extrémní fanatik Moldan má snadnou úlohou dehonestovat jiný, než alarmistický, klimatologocký kánon o globálním oteplování.

A vzápětí běží reklama na extremistický veřejnoprávní Newsroom 24.

Uznejte, ta veřejnoprávnost Moravců, Dvořáků a Nor Fridrichových je nepřekonatelná.

 

P.S. Mimochodem, v Rusku naměřili -67° a kanadská vláda do oblasti Kanady vyslala již v neděli asi 300 vojáků. Stav nouze byl v provincii vyhlášen poprvé za 36 let, na letišti v Newfoundlandu napadlo 76 cm sněhu, místy je až -46°, uvedla kanadská televizní stanice CBC. Přívaly sněhu a mráz, jaký ještě nezažili. Takže Václav Klaus je zločinec...