Vytisknout

Uschneme jak sušené tresky. Pak ze stejných úst vyleze, že minulý rok bylo srážek normálně průměrně. Česká televize nabádá, ať z této chřipky neděláme paniku a pak 24 hodin denně vysílá o chřipce "koronavir" se zoufalou snahou vytřískat co největší sledovanost a pronásleduje každého lékaře a rouškaře.  No není to krásné?

 

 Ministr zdravotnictví: za tuto zimu zemřelo na chřipku dvanáct lidí. Ve Spojených státech zemře každý rok na chřipku 40 000 lidí. Úmrtnost je u tohoto koronaviru kolem 2% lidí a jsou to prakticky staří a velmi oslabení imunitou lidé. Počet mrtvých v Číně kolem 100 a z "neoslabených" zatím nikdo. Ale to vyvolávače paniky nezajímá.

 

Statistiky

Tu politickou cvokárnu dokresluje i systém sociálních dávek: když ministryně Maláčová rozhazovala plnými hrstmi nepřizpůsobivým, ODS a Piráti s hvězdnou pěchotou v čele s Richterovou ječeli o zneužívání dávek. Pak ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová (ČSSD) přespala 19. září v sociálně vyloučené lokalitě Předlice v Ústí nad Labem. Do svého pronajatého bytu ji pozvala poslankyně Eva Fialová (ANO), která v nechvalně proslulé lokalitě už čtyři měsíce žila. Zkušenosti chtěly využít v politické práci. „Skoro celý den jsme strávily v terénu, viděly jsme špatné příklady, ale i dobrá řešení, oznámily. Paradoxně to myslela Jana Maláčová vážně, chce přitvrdit a výsledek?

Hvězdná pěchota ODS a Pirátů v čele s Richterovou otočila a nadává Maláčové: návrh ministryně práce a sociálních věcí Jany Maláčové (ČSSD) odebrat dávky rodičům záškoláků tvrdě narazil. Ministryně Maláčová totiž návrh na revizi dávek už dříve hájila tím, že stát by měl vyslat signál, že normální je pracovat a posílat děti do školy. „Kdo neposílá děti do školy, okrádá je o jejich budoucnost,“ řekla před časem na jednání sociálního výboru Sněmovny.

A zatímco slušný, pracující lid konečně Maláčové zatleskal, což se zatím nestávalo, řve zakomplexovaná Richterová z Pirátů, že je to asociální, že dávky jsou pro děti a další kecy za vydatné pomoci Fialy a ODS. A jaksi už je nezajímá, že sociální dávky v těchto lokalitách využívají nepřizpůsobiví na chlast a drogy, zatímco děti nemají co jíst. Že součástí trestu je, že klidně mohou dostat asociální děti jídlo zadarmo ve škole, ale peníze na ruku a šeky rodičům ne!

Paní ministryně Maláčová, lid si vás začne vážit a na tupou opozici se vykašlete!

 Mimochodem: najednou Plaga (ANO) ministr školství prosazuje také, aby se flákačům dávky neodebíraly, aby nemuseli pracovat, aby nebyla povinná maturitní matematika a snad i zrušení maturit a hodnocení. Přece má právo na vysokolské vzdělání i ten, kdo je negramotný. Hlavně když má razítko. Je snad ministr školství cvok? Nebo je vydíratelný něčí a někým?

 

Vše souvisí se vším, řekl jednou jeden chytrý člověk

Mimochodem, všimli jste si, že nikdo z klimatologickéch extremistů nezmiňuje řádění vojenských stíhaček, výbuchy obrovských raket a válečného běsnění, které tisícinásobně předčí "prdění krav a manželek", stejně tak jako nikdo úmyslně nespojuje tektonickou čáru a pohyb zemských deset včetně změny Golfského proudu, což může mít obrovský vliv na "rozmlácené počasí", ale všichni se soustředí na sta miliard z klimatologického kšeftu a korupce?

 

Související

Hrůza globálního oteplování, nebo umělá panika na okrádání občanů?