Hřebejkové, Hilšerové, Hrušínští a další vykladači jediného správného názoru se dostávají do extáze. Pseudoelity ječí, pseudoelity pláčí, pseudoelity vyhrožují. Aňa Geislerová má sice horko těžko základní vzdělání, ale prsí se, že vyžene lid na Václavské náměstí, neb je ona tou správnou odbornicí. A Pražská kavárna z Moravy vyhrožuje Pražským povstáním. Je rok 2020.

Odborníky na ekonomiku a kontrolu České televize nikdy nepřipustíme, řve i parta z jakési chatařské kolonie samozvaně pasovaná jako Ústav nezávislé žurnalistiky prý nadační fond nezávislé žurnalistiky se superodborníkem na cenzuru Josefem Šlerkou. Lidé se ptají, zda to není spíše Ústav z Bohnic.

 

Jedině my máme právo dávat kulaté razítko na jedinou pravdu a vše ostatní je dezinformace, zoufale povykují a šílí. Pluralita znamená, že vystupovat smí každý, kdo má správný názor a kdo má špatný názor, do České televize nepatří. Jedině to je správná demokracie. Radního Šarapatku chytá amok, sprostě nadává na všechny strany a uráží každého včetně prezidenta Zemana. Šafr a jeho FORUM 24 vyhlašuje, že spáchá seppuku, neboli harakiri. Nepřipustíme kontrolu České televize. Nezávislí propojení s Českou televizí ječí, že jedině utajením finančních toků jsou nezávislí a každý, kdo bude pátrat, kam jdou peníze koncesionářů, je ruský agent placený Putinem. 19 senátorů chce spáchat hromadnou sebevraždu, píše zvací dopisy a vyhrožuje rozpuštěním Senátu. Nebo tak nějak. Lid už se v nich nevyzná. V éteru nezávislých neziskovek napojených na Českou televizi je větší poplach, než kdyby k nám měla opět vstoupit vojska Varšavské smlouvy.

 

A toto šílenství nastalo v okamžiku, kdy nominaci do Rady České televize dostala odbornice z ekonomického institutu Václava Klause, která se věnuje rozkrádání a napojení na státní socialistické cecíky různého nezisku a napsala knihu s příznačným názvem "Kdo chce naše peníze".

 

Jaké jsou dva největší zločiny České televize

  1. Naprostá neprůhlednost hospodaření a mzdová zařazení
  2. Totalitní zpravodajské a publicistické pořady s naprostou absencí svobody slova a plurality

O hospodaření netřeba více rozepisovat. Nikdo neví, za co se utrácí peníze, komu se dávají paníze, kam proudí peníze a na jaké projekty jdou peníze. Takže klidně přes dotace se může platit pornoklub a říkat tomu třeba dotace pro Ústav nezávislé žurnalistiky. Je to tak (ne)průhledné, že by i Stanislav Gross se strýčkem Vikem žasl nad křišťálovostí...

U zpravodajských pořadů se točí stále stejná parta demoverze jednoho názoru a režije nepřipustí nikoho z opačného názorového spektra. Václav Moravec se chová jako generální ředitel, prapodivné nenávistné pořady jako Newsroom 24 mají do veřejnoprávnosti nekonečně daleko a Česká televize se chová jako štvavá soukromá televize s malinkou partou nenávistných šílenců, kteří si myslí, že mají zakotvenu jedinou pravdu v Ústavě jako měla KSČ do roku 1989. Svoboda slova a pluralita názorů je ve psí. Navíc dennodenní reklama na prapodivný Deník N s Petrou Procházkovou s její extremní nenávistí je naprosto neprůhledná a propojení nečitelné. Hosté České televize jsou "demokraticky" selektovány a zástupci ač dle Eurostatu až 60% názorového proudu občanů České republiky byli vytlačeni a nesmí ani do vrátnice na Kavčí hory. (Třeba Robejšek a další)

Pravda se stala lží a lež pravdou!

A došlo to tak daleko, že ti "správní demokraté" vyhrožují podřezáním prezidenta, Šarapatkové si nezadají s pověstnou sprostotou dlaždičovou, Fendrychové na Aktuálně.cz už urážky ani neskrývají a to vše dokresluje úzkou skupinu nenávisti propojené s Českou televizí lidí, kteří si myslí, že jim miliardy koncesionářů a veřejnoprávní televize Čt patří.

 

Pluralita (latinsky „mnohost“) znamená rozvrstvenost mnoha názorových proudů zaručující svobodu jakéhokoliv názoru ve společnosti (pozor, nezaměňovat názor s výzvami třeba na válku či zabíjení)

Ekonomka Hana Lipovská (*1990) je členkou řady institucí, například České společnosti ekonomické a The American Economic Association.