A Trójský kůň (řecký) opět vesele zařechtal. Prezident Zeman si je namazal na chleba. Dnes udavači jásají, zítra zapláčí. Ústavní soud vzal Babiše pod ochranu a oni to nevědí. O co jde?

 

Buď je český Parlament nadřazen Bruselu, nebo už jsme kolonie a Česká republika je zrušena.

Babiš a Zeman budou na veřejnosti plakat, mimo stíny kamer se mlátí smíchy.

Piráti, udavači, práskači, Kalouskové a Fialové na veřejnosti jásají, a až jim to dojde, budou řvát vzteky. Vypadá to divně, ale to je přesně to, co má Babiše ochránit. Zákon lex Babiš platí a tím je Babiš zobliga.

 

Premiér Babiš je tímto verdiktem ochráněn (pokud Babiš dle něj vše dodržel) a prezident Zeman z nich zase udělal pitomečky.

 


Společnost Agrofert respektuje rozhodnutí Ústavního soudu, který zamítl návrhy na zrušení části zákona o střetu zájmů. Mluvčí firmy Karel Hanzelka informoval, že premiér Andrej Babiš (ANO) vyhověl zákonu už v roce 2017 a z aktuální situace pro holding neplyne žádná nová povinnost.
„Nic se pro nás nemění. Náš někdejší akcionář pan Andrej Babiš přijal příslušná opatření dle zákona lex Babiš už v roce 2017. Pro nás z této situace nevyplývá žádná nová povinnost,“ uvedl Hanzelka.

 

Jak snadné: kdyby zákon neplatil (ač ho vymysleli práskači), mohli by postupovat dle komanda EU. Pokud je zákon platný, musí postupovat dle zákona, který sami vymysleli. Ústavní soud to posvětil. Dnes to nechápou, až to zítra zjistí, prasknou vzteky, notoričtí práskači.

I když ty tupce to asi stejně nezastaví...