Vytisknout

Jak má vypadat veřejnoprávní vyváženost? Pokud se nadredovaná redaktorka s kubánskými předky zeptá na vyhrožování Číny, Vystrčilovo (ODS) srdíčko zaplesá, a hned může hovořit o vydírání ze strany východní totality a jako vždy "náhodně" zapomenout na vydírání amerických  velvyslanců v České republice (a ne poprvé) a dokonce vyhrožování!

 

Nebylo by lepší, aby se reprezentantka České televize nechala slušně učesat a pak odvedla pořádnou práci?

Velvyslanec Norman Eisen nás okradl o miliardy i s výhrůžkami, pokud budeme dělat aukce na léky, příjdou sankce.

Velvyslanec USA Schapiro nás vydíral přes jadernou elektrárnu a musel být "odejit" prezidentem Zemanem. Vyhrožoval sankcemi a soutěž se musí dělat znovu.

A nyní americký velvyslanec v Česku Stephen King zaslal členům rozpočtového výboru české Poslanecké sněmovny dopis, ve kterém označil zvažovanou digitální daň za diskriminační. (A že tady neplatí žádnou daň je normální?)

Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/ihned-velvyslanec-usa-varoval-poslance-pred-digitalni-dani.A200217_210631_ln_domov_ele

Ale to jaksi pro Senát a Českou televizi není relevantní. 

To, že už USA vyhrožují všem státům světa, uvalují sankce, pokud nebudou nakupovat americké zbraně a plyn už se bere jako samozřejmost stejně tak jako zabíjení v Libyi, Iráku a další státech. Vydírání Ruska, Venezuely a dalších států těžících ropu a plyn je bráno jako výsadní právo USA a o tom se nediskutuje. Ale Čína napsala Kuberovi dopis, že o způsobu obchodování rozhoduje hlavní město Číny a nikoliv jejich provincie, což je prý totalitním zločinem, zatímco katalánští političtí vězňi za referendum dostali 20 let. Za referendum! A Václav Havel byl prominentní vězeň a tak mu stavíme lavičky, záchůdky, letiště...

 

Možná stojí za zmínku poslední skandál

Americká Ústřední zpravodajská služba (CIA) společně s německou Spolkovou zpravodajskou službou (BND) po dlouhá desetiletí odposlouchávaly tajnou komunikaci nejen rivalských zemí, ale také spřátelených států. Zjistily to německá televize ZDF, americký deník The Washington Post a švýcarská televize SRF. Američané s Němci podle těchto médií upravovali šifrovací stroje švýcarské společnosti Crypto, kterou tajně vlastnili. A to je O.K., takže Česká televize a Tvarůžková o tom mlčí!

Ale BIS stále dělá divadlo kolem Huawei stejně jako Piráti, zatímco toto chtějí ututlat. To je ta správná demokracie, pane senátore Vystrčile. Tak hulákejte do České televize, jak ten západ je hodný, hodný, hodný až úžasný a láskou by se k nám rozdal, zatímco ten východ v čele s Ruskem a Čínou je zlý, zlý, zlý.

My nechceme zpět bolševismus a SSSR. Ale...

 Ale nepoložili jste si otázku, jak dlouho ještě budete smět dělat z normálních lidí pitomce?