Jasně že tato chřipka je nebezpečná. Pro všechny oslabené, které násilím lékařská ne-etika udržuje při životě, přiznává drsný myslivců a přírodovědný bonmot k šílenství: slabší kusy v přírodě odpadají. A nové neziskovky šílí...

 

Samozřejmě v civilizaci je to drsné, ale...

Hlavně mediální zločin vede k sebevraždám, sebedestrukci, panikám a rakovině. A přesně toto je onen případ mediálního zločinu paniky koronaviru , kde za každým "kliknutím" je nějaký "obolus" . To však komando "antidezinformačních" Vrábelů nebere, protože reklamy jdou správným směrem. Přitom za to by měl být kriminál!

 

Proč Česká televize a ta "správná média" neporovná s počtem mrtvých, které zemřely na klasickou chřipku ve světě a USA?

Proč "stát" neporovnává, kolik on line zemřelo lidí na silnicích?

Jasně, že koronavirus zavítá i k nám, ale normální, zdravý člověk se nemá čeho bát. A ti oslabení se musí bránit sami. Každý oslabený ví, že je oslabený. Po operaci, po těžké chodobě, i po zdánlivě obyčejné chřipce.

K čertu s panikou, to je zločin, za který by se mělo zavírat. Nikoliv za koronavirus, ale za reklamu na koronavirus. Roušky, které jsou k ničemu, ale psychologicky se lidé brání a další výrobky.

 

Co dělat?

Nic: je to chřipka, možná trochu rychlejší. Jezte vitamíny, vitamíny a vitamíny. Bohužel prodražily a mnohdy se vtírá  dezinformační myšlenka, zda to není v zájmu cen úmyslně.

 

Takže jasně: jezte jablka, jezte ovoce, jezte to, co vám dá vitamíny. Pokud možno nejčerstvější, byť je zima. Nikoliv po tunách, tělo má limit. Dávky najdete všude. Můžete trochu navíc. Pouze ti oslabení, staří a jinak (slabší kusy, nevím, jak lépe popsat) v okamžiku, kdy se to zjistí koronavirus alis chřipka u nás, omezit vycházky.

Na paniku (depresi) umírá víc lidí než než na tyto choroby, pokud jsou zdraví.

A pamatujte: vy starší, epidemii chřipek jste zažili mnohokrát. A vždy platí: vitamíny, nebo se na chvíli zavřít doma. Co je na tom dramatického?

 

A drsně se zeptám: není toto vytvořeno úmyslně, aby se odstavila Čína?