Má Evropa možnost 37000 z toho 20 000 amerických vojáků kontrolovat, zda nebudou roznášet nějaký další virus a můžeme  je v případě podezření vyhodit? Přece to není normální, abychom seděli zavření doma a přitom se po Evropě proháněla těžce ozbrojená (možná nakažená) armáda ze zámoří. Mírová...

 

 OSTŘE PROTESTUJI!

Epidemie Covid-19 

Pandemie NATO Defender Europe 2020

 

 Italský premiér Giuseppe Conte v pondělí v reakci na vývoj epidemie s platností od úterý rozšířil karanténní opatření na celou zemi, z Itálie se stal stát duchů, možná to bude i v jiných zemích, ale Vůdci NATO ukrytí v kryptách a podělaní z koronaviru nechají vojáky roznášet smrtící viry?

Co je to za zvrácenost?

Jak to, že ta zvěrstva nikdo neodvolá?

Na ně tato opatření neplatí?

 

Vůdci Pentagonu podělaní strachem chodí 2 metry od sebe a k nám pošlou (možná) nakaženou americkou armádu?

21. února Jens Stoltenberg oznámil, že NATO zahajuje rozsáhlé vojenské cvičení. Z USA do Evropy bude přepraveno 85 tanků Abrams, 45 obrněných transportérů, těžké kulomety, minomety, přibližně 20 000 amerických vojáků. «Defender Europe-2020» je nejrozsáhlejší cvičení za posledních 25 let. Vojenské operace se zúčastní 37 000 vojáků z 18 zemí.

Bombardéry, jejichž počet nebyl uveden, přiletěly v pondělí z letecké základny v Missouri na leteckou základnu na portugalských Azorských ostrovech. Zúčastní se cvičení NATO Defender Europe 2020.

Je čas sem nepustit ani jednoho vojáka, aby další pandemie nemohla vzniknout. Nebo si to klidně mohou natáhnout do Polska, když tak touží jít do války.

Jak zabrání premiér Babiš a prezident Zeman, aby sem nebyla zatažena další morová rána ve formě pandemie? Nestačí prakticky stané právo v Itálii?

 

Nikdy nezapomeneme

Dvě zvrácené perličky: vedení Pentagonu je z koronaviru hrůzou bez sebe, pošukové chodí dva metry od sebe, zatímco mladé chlapy posílají na smrt. (Mimochodem, proč tam není zaveden genderismus a není tam 50% žen?) A za druhé, proč nedělají cvičení na pomezí Mexika a USA, kde skutečně je válka a obyčejní lidé umírají a přitom provokují v Evropě, kde je díky osvobození Rudou armádou od nacistů 75 let mír?

Nebo snad budeme díky US ARMY říkat: byl?