Šílený Moravec z nenávisti s rudýma ušima. Vyřídit si to s Babišem. A ta "neinteligentní" z Mníšku pod Brdy za Zelené, co prý bude posílat mail Babišovi tušila už dávno věděla, že vláda je neschopná a ona by měla vše. Kdyby to jelito nakouklo na internet, tak by pochopilo, že je to šok pro celý svět a a být ve studiu, je to na inzultaci jak pro ní, pro Moravce a senátora Vystrčila!

 

Nechtějte ode mě, abych se k těm zrůdám, které místo aby hledaly ve veřejnoprávním médiu další řešení kydají hnůj a účtují si to s Babišem, vyjadřoval korektně. Odmítám!

 

Vystrčil přemýšlí, jestli někdo vyrábí roušky. Idiot.

Vystrčil přemýšlí, zda fungují hygienické stanice, proč tam nesedí tisíce lidí na telefonu. Máme politology, tak na co hygieniky? Idiot!

 

Šmejd Moravec se každého ptá, zda ví, že nejsou roušky a respirátory, když je Babiš slíbil. Všichni odpoví ne a šmejdovi Moravcovi radostí rudnou uši! A to opakuje každých pět minut!

Další genderové jelito Nerudová hlásá, že prý nadávání na ty, co si dělají zásoby, je špatné. Jenomže když pár stovek šílenců vlétne do obchodu a kupuje sto kilo cukru, sto kilo mouky, tak ani v době klidné na další TEN SAMÝ DEN NEZBYDE!!! A rozšafně vykládá, že by se vláda měla věnovat rozpočtu, když jede nadoraz, aby nás uchránila: genderová soudružka a její kecy...

 

Moravec jako šmejdský idiot hledá, jak nakopat Babišovi,

místo aby si vzal hygienika a probral s ním celou škálu možností, třeba náhrad kdyby nebyly roušky k dostání, když je panika,  a které látky jsou nejvhodnější?

To přece má dělat veřejnoprávní médium a nikoliv nenávistně pronásledovat Babiše a ANO!

Proč tam nepozve třeba důchodce - vysoce vzdělané hygieniky, kteří se mohou věnovat otázkám a odpovídat?

Co je to a znovu opakuji - za zrůdu, která se v době strachu věnuje nenávisti?

 

Nechtějte prosím ode mě, abych korektně nazýval lidi, kteří jsou horší než šmejdi, kteří okrádají o pár tisícovek důchodce. Zde jde o životy a Moravec se věnuje nenávisti, generální ředitel ho tam nechá vyřizovat osobní účty a celý pořad vyděsí, ale celkově je k hov...

 Marně se snažil člen Národní rozpočtové rady Richard Hindls žádat Moravce, aby brzdil, aby ubral z nenávisti a útočení a hledal řešení, že na vše bude čas později. Nenávist jenom tekla a šílený Moravec se zastavit nedal!

Vykopejte všechny ihned a teď! A vládo. Skrytá Pravda upřímně, skutečně upřímně děkuje: s tímto nemá zkušenost nikdo na světě a my to zvládneme! I bez zrůdy Moravce! I bez veřejnoprávní Čt!