Vytisknout

Jedna z velkých záhad se objevuje na našich silnicích, hlavně dálnicích. Kamiony jezdí jak šílené, na hranicích jsou obrovské až čtyřicetikilometrové fronty, protože i celníci dělají větší kontrolu a přitom se prodávají údajně pouze potraviny, drogerie a látky. A prý trochu stavebnin pro část podnikatelů.

 

Nebylo by dobré, aby nám celní správa oznámila, co v těch kamionech je?

Náš největší výrobce Škoda zastavil výrobu. I další továrny zastavily výrobu. Lidé si auta nekupují. Je skoro zákaz vycházení. A i ti, co si dělali zásoby potravin na měsíce pozvolna z obchodů zmizí. Přitom jsme dovolili jezdit kamionům i o víkendu a nepřetržitě. A zatímco osobní auta z dálnic a silnic skoro vymyzela, kamiony se neztenčeně dnem i nocí řítí dál.

Vyloučená lokalita z Bruselu nám stále tvrdí, že zde máme zaneřáděný vzduch a dávají nám za vzor Finy, Švédy a další státy. Tak ať všichni jezdí jinudy a není co řešit!

Pardon, vlastně tvrdila, protože naši vůdci z vyloučené lokality Bruselu zalezli někam do katakomb a vše řídí utajeně. Za půl milionu měsičně. To fakt musí být náročná práce - nedělat nic. To dokáže jenom někdo, například Jourová. Za půl mega měsíčně...