Vytisknout

Hlavně jsem rád, že hovořil v pozadí s českou a evropskou vlajkou, hlásal s radostí Vít Rakušan ze STAN. (Což je důležitější, než mrtví občané) Vážně vám nepřipadá, že se všichni trapní idioti soustředili do slavné eskadrony bojujicí za vyloučenou lokalitu Brusel?

A jsme opět tam, kde jsme byli. Bouřka se přehnala, tsunami počítá škody a politici zase hlásí, že jsou připraveni.

 

Opět se začnou množit trapné kecy politiků, a zmená to, že jim otrnulo a že hlavní úder koronovariru je za námi a nastoupí opět stará témata psychopatů hlásajících, co si máme myslet. Nejdříve vystrčila hlavu Jourová a oznámila, že ještě žije. A po ní už začala vyloučená lokalita z Bruselu hlásat, jak nás zachrání a že sežene roušky s respirátory. A že je dokonce objedná. Až se přežene pandemie. Čímž vrátí životy Italům, Němcům, Španělům. To je neuvěřitelné!!!

A hvězdná pěchota opět tvrdí, že jenom dočasně zalezla do krytů a nyní opět bude vydávat svá moudra, hlavně, když bude řádně placena. A že moudrý lid jejich zmizení pochopí, neb to byla starost o naše blaho...

neuvěřitelné

A pěkně prosím, kde se berou ty dementní novinářky se stupidními otázkami z České televize, Aktuálně.cz a dalších zvrácených médií? To jsou elévky, nebo novinářky šestnácté kategorie, které se zde množí jak koronavir? Neskutečné.

Prostě psi štěkají a karavana jde dál. A ještě schází, aby začala kvílet vyloučená lokalita z Bruselu.

P.S Babiš a Vojtěch kalamitu nezvládli, protože prý nemáme sta mrtvých jako v Itálii, Španělsku, Německu, Rakousku.

Jsou ještě v našem státě lidé, kteří by si těchto opozičních idiotů vážili?

 

 P.S. A řekněte prosím těm pitomcům, že roušky ve větší míře se u nás mohou průmyslově rozběhnout až za půl roku a to je nyní platné jak mrtvému zimník...