Česká veřejnoprávní televize se propadá do stále většího hnusu. Celý svět nemá roušky a respirátory, protože máme samé politology a politické geografy, nejen Karlova filozofická fakulta chrlí jednoho přiblblého filozofa vedle druhého a na práci se nikdo nehlásí.  Votápkové, Drahošové, Romancovové se válí po pultících a žvaní o hov..., ale zkuste jim říct, ať jdou dělat něco užitečného. Zhroutí se jak Jakub Janda od tyče i s Jourovou dohromady.

 

Takže celý svět nemá roušky a respirátory, ale šílené: Česká republika nemá roušky a respirátory. Opět se vrací dávný kameňák Šimka a Grossmanna: jaký je rozdíl mezí slepicí? ... Žádný, má obě nohy stejné, zvlášť tu levou.

 

Když nezafungovalo Čapí hnízdo, nezafungovalo ani stupidní práskání Pirátů v čele s Wagenknechtem, zahájila České televize další orgie. Ostentativně chválí Hamáčka a nadává na Babiše, že Hamáček zařídil vše, zatímco ten blbý Babiš řeší Agrofert a dotace.

 

Vážně si myslí ten veřejnoprávní plebs, že na tuto taktiku naskočíme?

Přitom je jednoznačně prokazatelné, že Kubek a Šmucler kašlali na svoji práci, že dokonce ani nenutili, jak na nás zubaři a doktoři prskali bacily a žádné nařízení, aby používali roušky a měli zásoby. Žádný příkaz, dokonce ani žádost nevydali. A dnes kritizují Babiše? Hnus.

 

 

Přitom je jednoznačně prokazatelné, že tah na bránu měl jediný prezident Zeman, který vyslal:

„Byli jsme s Nejedlým a Tvrdíkem za blázny, hazardéry a darebáky, ale díky tomu, že nás prezident poslal v únoru do Číny předat darovací smlouvu o humanitární pomoci a prezidentův dopis potvrzující jeho účast na summitu 17+1, jsme teď zůstali ve hře. Tak to prostě je,“ řekl kancléř Vrastislav Mynář k významu únorové cesty do Číny v rozhovoru pro Seznam Zprávy.

A Piráti v čele s Hřibem, Bartošem a Michálkem naopak vše torpédovali a ČSSD se starala prokazatelně v čele s Hamáčkem o cenzuru internetu víc, než o občany!

Takže to svinsvo veřejnoprávní České televize si strčte za klobouk a vylezte zase z těch slipů Hamáčka ven!