Právníci a další svoloč, která nikdy nemá dost a tahala z lidí 30 let miliardy vyhrožuje vládě, že nemá miliardové zisky a chce je mít nadále. Pumpaři, ač ropa je na historickém minimu drží cenu na více jak 30Kč za benzín a hrabou víc než právníci, zatímco ti vyhrožují vládě trestními sankcemi.

 

Schudnout na koronaviru má prostý lid a nikoliv lichváři, právníci a přerozdělovači zločinných dotací. Myslíte, že schudne Jourová, nebo obyčejní lidé včetně důchodců a maminek s malými dětmi?  Je to neuvěřitelný hnus. Už se začíná chápat, proč to v roce 1948  vzal lid do svých rukou a tyto zrůdy morálky zahrabal do země. A ani v roce 1989 občané Československa nechtěli tento zrůdný vykrádalismus, ale socialismus s lidskou tváří bez Bakalů a spol..

 

 Vážení slušní, obyčejní občané, také se vám z těch vyděračských, lichvářských zrůd obrací žaludek a máte touhu tyto hyneny z naší země vyhnat?

 

Za otevření právnické huby si právníci říkají více jak 2000 na hodinu. Zadarmo ani kuře nehrabe, prý.

Soukromníci, co jezdí na Seychely a zaměstnancům platí minimální mzdu žádají od nás (my jsme stát, protože pan Stát neexistuje) veškeré úhrady za koronavirus.

Neziskovky a politologové žádají 100% ušlého zisku, ač za celý život na práci nesáhli a o vzestup státu se nepřičinili.

 

I dnes slušní podnikatelé shání zaměstnance a zoufale se jich nedostává, zatímco ti rádoby nezaměstnaní se hrnou na úřad a žádají od nás 100% ušlého zisku.

Pumpaři mají stamiliardové zisky a odírají nás, jak jen mohou, zatíco novinové titulky hlásají, že cena benzínu je tak levná, že pumpaři umírají hlady a utrhují si od úst.

 

O kolik skutečně klesla cena benzínu a nafty? Zde je cena, za kterou nakupují už delší dobu!

A justici to vydírání nezajímá?

 

Strana soukromníků České republiky prý ztratila trpělivost s vládou premiéra Babiše a začala chystat žaloby. Premiér podle nich i v čase nouzového stavu pokračuje ve svém záměru likvidovat živnostenský stav.

 

Jak zlevnili zemědělci a obchodníci potraviny?

Jak se zlevnily byty?

Jak se údajně zlevnil benzín a nafta?

Jak se údajně snížily nájmy?

  Jak to, že ta svoloč zbohatlíků chce 100% náhrady?

Něco jiného je vláda, která se chová nehospodárně a něco jiného žádat od lidu (pan Stát neexistuje, protože to jsme my), aby zbohatlíkům a lichvářům zůstali zrůdné zisky a lid se plazil po hubě a chodil se pást.

A my, kteří jsme nenáviděli komunisty od roku 1948 začínáme chápat, co slušný lid provedl v roce 1948, když tyto zrůdy vykopal z Československa a pomalu je začínáme rehabilitovat. Museli jsme si ty lidské svině osahat a zažít na vlastní kůži, abychom pochopili rok 1948? Strašné...

 

My, občané máme doplatit zbohatlíkům a lichvářům ušlé biliony a oni si budou mlaskat po krizi jako 10% Američanů po krizi v roce 2008 v USA, zatímco chudší lidé neměli a dodnes nemají v USA ani na nájem, natož na lékaře a studie? Neměl nakonec komunista Klement Gottwald pravdu, když chtěl této hnusotě zakroutit krkem?