Neuvěřitelné: když je pohoda, každý šmejd vyhrožuje práskáním a udáváním. Když si má pak stoupnout za půl milionu měsičně do čela obyčejných lidí, aby je ochránil, tak chce okrást daňové poplatníky, aby jim zavřel hubu.

 

POZOR, TO NENÍ APRÍL!

A zde je profil úžasné Jourové, která občanům České republiky opět vyhrožuje odněkud z kanálu zalezlá jak potkan, než nebezpečí pomine!

Chcete důkazy, že to není pomluva?

Hlavou proti topení? Ne, to bolí. Vymyslela si, že se udusí pomocí sáčku na hlavě. Nasadila si ho. Z podprsenky si navíc vytvořila oprátku na krk.

Zdroj: https://www.idnes.cz/jihlava/zpravy/zivotni-pribeh-mistopredsedkyne-ano-2011-very-jourove.A131118_2001297_jihlava-zpravy_mv

 

Co je šílené? Tato vyčůraná dáma po propuštění a nabídce půl milionu měsíčně začala být čilá jak rybička a... Ihned vlastnímu národu začala vyhrožovat, jak mu zakroutí krkem. Stejně jako Jaromír Soukup, když se mu Babiš, Zeman a Čína přestaly vyplácet.

 

Úžasné profily lidí, kteří by měli stát v čele neohroženě a lid chránit!

A koronavirus odhaluje jejich pravou tvář!

Všimli jste si, že krysy už zase lezou ven a a možná jsou ještě větší?

Prý Jourová dostala mnoho dopisů (asi od bonzáků Pirátů) že lid ovládl myšlenku svobody a Jourová musí něco s tím, abychom milovali Evropskou unii udělat. A Jourová se z kanálu (nebo z vyloučené lokality Brusel - nevíme) ozvala: eurokomisařka prohlásila, že je potřeba vytvořit jakýsi akční plán na ochranu demokracie a potlačení kontrarevoluce. Evropská komise pro tyto účely prý uvolní 5,1 milionu eur. Ty konkrétně poputují na podporu nezávislých médií!

Takže lidé si zoufají, jak sehnat jídlo a peníze, když se zastavila celá Evropa a ta mrcha ukradne peníze z Bruselu, aby pozvedla bonzáckou stáj práskačů? Neuvěřitelné zvěrstvo.

Připomeňme si její větu z knihy, kterou vydala: životopis Cesta z panoptika. Srazila autem mladou ženu. Pohoda. Pak ji zatkli za zlodějnu. Za zpronevěru, ale náhodně to prostě nikdo nemohl dokázat. To prý už byla K.O.  "Nakonec jsem zvolila kombinaci igelitovej pytlík a podprsenka," napsala srdceryvně. A pak komedie pokračuje:

Zburcovala jsem poslední síly a řekla si: Jouřino, neblbni! Začala se drát ven ze svého vynálezu zkázy. "Protrhnout pytlík nestačilo. Zavázaná podprsenka mi svírala krk jako oprátka. Stihla jsem ji rozuzlovat na poslední chvíli. Bylo to absolutní dno všech mých dnů ve vězení. Když jsem se vydýchala, udělalo se mi nějak líp. Řekla jsem si: Tak a teď už to všechno musí jít jenom nahoru." Tušila správně. Na scéně byly další penízky v hodnotě půl milionu měsíčně.

 

A finále komedie?

Babiš jí nabídlo místo za půl miliónu měsíčně. Rázem byl její duševní stav vynikající, zázračně se uzdravila. Psychický stav za půl milionu ji postavil na nohy. Postavila se do čela České republiky za eurokomisařku: jak dostala funkci, rázem předsevzetí zmizela, protože už nespadá pod zákonnou dikci České republiky a začala nám vyhrožovat. Zvedla pěstičky a zahrozila těm, co nemilují vyloučenou lokalitu Brusel. Prý jsme opět vedeni z Ruska a Číny. Za ruble nebo tak nějak.

A prý si opět vezme penízky, které se v Bruselu sypou a není tam nouze v hodnotě 139596987.99 korun a rozdá je kámošům, kteří jí na webech podporují. To prý defraudace a korupce není, neb ona je nezávislá.

Úžasný profil eurokomisařky.

Také vás maně napadne, že ta podprsenka a igelitový pytlík...